» »

Problem pri namestitvi novega monitorja

Problem pri namestitvi novega monitorja

vurc ::

Prvotno sem imel priklopljen navaden 17˝monitor,ki ni bil instaliran,saj so ga XPji sami zaznsili.Kasneje sem priklopil nov lcd monitor 17˝ in mi ga normalno zazna (nalozim vse potrebno),ampak mi vzeme nastavitve od starerga monitorja.V systemu ko pogledas mi pise za monitor default monitor in tanov monitor in default monitor izbrisem.V nastavitvah graficne tud nastavim da mi zazna nov monitor.Po vsakem koraku sem resetiral racunalnik.

Prosim ce mi lahko poveste ce je kaksna opcija,saj nebi rad formatirau racunalnika (bilo mi je receno ce na novo instaliram XPje da bo potem delovalo normalno)

marsovcek ::

Hmm... kaj je sploh problem? Ločljivost in frekvenco se pač nastavi via Namizje, Lastnosti,... in potem si windowsi to zapomnijo, pa ni treba formatirat :D

vurc ::

Ce bi slo tak bi bil prau srecen:D.XPji zaznavajo nov monitor in mu dajo nastavitve starega,pa sem ze vse nastavljal pa nic ne pomaga

Tiger ::

Control Panle -> System -> hardware -> Device Manager -> dvoklik na monitors -> desni klik na monitor tvojeznamnke -> izberi uninstall, resetiraj računalnik in ti ga na novo zaznal. Morda bo pomagalo.

vetta ::

Se čisto strinjam z prejšnjim odgovorom, vendar bi jaz totalno vse pobrisal kar se monitorja tiče (vse kar si inštaliral + tist kar je po defoltu) in potem poizkusil ponovno inštalirat monitor. Bi mogl delat!

LP Simon
http://purchase-pills.pro-vetta.com/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HDMI

Oddelek: Zvok in slika
5954 (772) Machete
»

Matrox predstavil TripleHead2Go

Oddelek: Novice / Grafične kartice
324773 (2744) PrimozR
»

Problem z inštalacijo monitorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
5893 (835) DMX
»

BNC kabel in frekvence osveževanja

Oddelek: Pomoč in nasveti
8974 (871) digitalc
»

RADEON 8500 LE in osveževalne frekvence ?

Oddelek: Zvok in slika
82082 (1994) Han

Več podobnih tem