Forum » Igre » World of pirates
World of pirates
thundercat ::
Gre za zastojsko multiplayer igro. Igra se odvija na zeloo veliki mapi(svetu) na serverju je trenutno lahko do 600 igralcev naenkrat...igre je še kar frišna zato stalno hodijo popravki ven. Dogaja se okoli leta 1600...kot je z naslova razvidno se v igri igra z ladjami, obstajajo 4 nacije-Angleži, španci, francozi in holandci
V igri se lahko bojuje z topovi ali se ladjo bordaš(Sword Fight) lahko se trguje, izpolnjuje misije, v lasti imaš lahko ladje, v nadaljevanju če je denarja dovolj lahko mesto zgradiš...v glavnem Zakon špil...svetujem vsem da probate saj je igra dolga le 46 mb ko jo downloadate.....pa tudi malo slovencev jo igra.....Če se pridružite me dajte med buddy-je pa se lahko kaj pomenimo.Najdete me pod imenom BlazKobal.....
se vidimo na morju
domača stran igre:
http://worldofpirates.4players.de/wop/m...
V igri se lahko bojuje z topovi ali se ladjo bordaš(Sword Fight) lahko se trguje, izpolnjuje misije, v lasti imaš lahko ladje, v nadaljevanju če je denarja dovolj lahko mesto zgradiš...v glavnem Zakon špil...svetujem vsem da probate saj je igra dolga le 46 mb ko jo downloadate.....pa tudi malo slovencev jo igra.....Če se pridružite me dajte med buddy-je pa se lahko kaj pomenimo.Najdete me pod imenom BlazKobal.....
se vidimo na morju
domača stran igre:
http://worldofpirates.4players.de/wop/m...
Thundercat
STASI ::
Igra je v beta verziji če sem prov vidu a pol bo treb jo plačat al kaj?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
thundercat ::
da trenutno je beta verzija, baje pa da pride že drugi teden ven prava verzija....plačilo naj bi bilo zgolj simbolično za original....
Thundercat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star Citizen - Squadron 42 (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Igre | 269002 (1400) | Kayzon |
» | Skupnostno financiranje in povratek stare gardeOddelek: Novice / Igre | 17579 (14246) | Tr0n |
» | Star Trek Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6248 (4020) | Pesimist |
» | WarrockOddelek: Igre | 3066 (1860) | miko 55 |
» | FreelancerOddelek: Igre | 1286 (949) | Zheegec |