Forum » Zvok in slika » GForce2 -TV out
GForce2 -TV out
salesky ::
Zivjo!
Mene zanima kako gledati Iz racunalnika na tv filme pa to. Mam GForce2 + TVout
Pa nevem kako obklukati za ogled s TV jom
Mene zanima kako gledati Iz racunalnika na tv filme pa to. Mam GForce2 + TVout
Pa nevem kako obklukati za ogled s TV jom
element ::
Hja, to moreš met pr gonilnikih. Desno klikn na namizje, lastnosti, nastavitve, dodatno, pol pa tm not poišč :)). Pomagal bi, če bi povedu kero kartico maš.
Kaiser ::
Preden prizges racunalnik moras imet povezan TV-out s televitijo, ker mora kartica cutit, da ima na izhodu prikljuceno TV, drugace izhod ne dela. Potem ko mas to povezano, prizges racunalnik in gres v display properties-settings-advanced-twinview in kliknes scan for device changes, ce se nimas enablanga tv izhoda. Potem se samo odlocis kaj hoces - clone ali span - apply in na TVju se more pojavit slika.
Za filme pa rabis se TVTool, ki razsiri sliko cez cel TV ekran (po defaultu je crni rob okol) in uzivas...
... cudno, se mi zdi da sem to ze enkrat pisal......
Za filme pa rabis se TVTool, ki razsiri sliko cez cel TV ekran (po defaultu je crni rob okol) in uzivas...
... cudno, se mi zdi da sem to ze enkrat pisal......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 10 izginil z laptopa.Oddelek: Operacijski sistemi | 2579 (2456) | R1710 |
» | Kako spremeniti linux particijo za namestitev windows xp?Oddelek: Operacijski sistemi | 2964 (2771) | slemo |
» | Izhod v MS-DOS pri laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (919) | punisher16 |
» | DVI problemOddelek: Strojna oprema | 1398 (1240) | Jenej01 |
» | TV-out problem!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 797 (690) | abcde7 |