Forum » Zvok in slika » Muska ne dela
Muska ne dela
lukamarti ::
Zakaj mi ne dela muska sedaj ko sm ponovno naložil vindovs??
Musko sem imel na drugi particiji. Nekateri komadi mi delajo a vendar mi jih od 13000 dela le par 100. Ali so se zgubili kakšni podatiki??? Kako jih dobiti nazaj???
Lepo vas prosim če mi pomagate.
Musko sem imel na drugi particiji. Nekateri komadi mi delajo a vendar mi jih od 13000 dela le par 100. Ali so se zgubili kakšni podatiki??? Kako jih dobiti nazaj???
Lepo vas prosim če mi pomagate.
ja pač noče delat, v nobenem predvajalniku, muska je velika kot prej(enako MB), samo nič zvoka ni in tudi nič ne piše časa trajanja pa ne nič v windows media playerju mi napiše:
Windows Media Player cannot play the file. One or more codecs required to play the file could not be found.
CaqKa ::
kaj pa če to isto muziko predvajaš na katerem drugem računalniku?
ali pa če jo daš v kako samostoječo komponento ki prepozna mp3je?
ali pa če jo daš v kako samostoječo komponento ki prepozna mp3je?
sm že probal, pa tut enmu sm musko poslal pa tut njemu ni delala, a je možn da so se kšni podatki zmešal??
a je to pol nevarn tut za filme pa programe ki so na njem???
No sej ane pol pride upoštev garancija???
No sej ane pol pride upoštev garancija???
CaqKa ::
nevem ker prvič slišim za tak problem. če je bil virus na delu potem garancija vsekakor nebo pomagala.
Predator ::
Glede na to, da gre za novo inštalacijo, bi jaz najprej pogledal NTFS read/write pravice datotek, ki ne delajo. Če je pa to v redu pa pač chkdsk /R in upat na najboljše.
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
A te loh sam prašam ke se to pogleda? Dej mi prosm opiš kam nej grem pa to. Zelo bi ti biu hvaležen.
LP
LP
Predator ::
Najdi en mp3, ki ti ga noce predvajat, desni klik nanj -> properties -> tab security in tukaj bi moral imet napisanega svojega userja (oz skupino ) in njegova dovoljenja ( full control, read... ).
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows media player 11Oddelek: Programska oprema | 2518 (1634) | kr ena |
» | zakaj bs player ne predvaja .aviOddelek: Programska oprema | 2981 (2741) | tinqa |
» | Ne predvaja novega audio CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2148 (2104) | Tea Time |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2212 (1971) | ;-) |
» | Router?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (905) | cisco |