Forum » Kaj kupiti » LCD Sony S73H se splača?
LCD Sony S73H se splača?
martel ::
sony S73H 16ms,500kontr., 250cd/ za 88.000 se splača?. PA zanima me še če je velik razlike če ima DVI in če ne ta model ga nima....ima kdo kakšne izkušnje z temu modelu....je pa cenovno ugoden....
.........
- spremenil: martel ()
Caligula ::
Se ne splaca, ker mas pr kakem PC DOM al pa Funtechu za 95 jurjev 19 incnega LGja ki je nekako enako soliden. Samo zarad tega se ne splaca. Drugace pa bi se. Sam, ker so ze dobre alternativne ponudbe je pac boljse vzet kakega 19 incnega LGja ker so zlobno poceni.
martel ::
sam baje tist LG 1915 je ful zanič tko vsi pravjo da se ne splača kupovat....slaba slika sem ga tud sam gledal v comtronu in je mel daleč najslabšo sliko...nevem no....kaj pa meniš za ta DVI vhod se velik pozna razlika?
.........
Caligula ::
NAceloma sem o tem LGju slisal pozitivne stvari.
DVI ni nekaj kar bi se ful poznalo. Ce je razlik v ceni majhna-cca 5 jurjev se se splaca doplacat drugace pa se nebi stegoval.
Poglej se malo LGj 1715, ker so poceni pa dobre ocene imajo v nekaterih testih. Sicer bi pa ti itak moral primerjat tam v trgovini kaj ti najbolj ustreza.
Saj bos ti gledal v monitor par let. Naj ti prikljucijo monitorje, ki te zanimajo, malo vsakega nastavi, ker kaksni majo obupne default nastavitve pa so drugce odlicni,.. skratka malo se poigraj v trgovini in primerjaj.
DVI ni nekaj kar bi se ful poznalo. Ce je razlik v ceni majhna-cca 5 jurjev se se splaca doplacat drugace pa se nebi stegoval.
Poglej se malo LGj 1715, ker so poceni pa dobre ocene imajo v nekaterih testih. Sicer bi pa ti itak moral primerjat tam v trgovini kaj ti najbolj ustreza.
Saj bos ti gledal v monitor par let. Naj ti prikljucijo monitorje, ki te zanimajo, malo vsakega nastavi, ker kaksni majo obupne default nastavitve pa so drugce odlicni,.. skratka malo se poigraj v trgovini in primerjaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1045255 (40653) | KTr1sk |
» | LG PlazmaOddelek: Kaj kupiti | 4403 (3206) | korelem |
» | LCD 17"Oddelek: Kaj kupiti | 2382 (1764) | pinx |
» | Lg 1915sOddelek: Kaj kupiti | 3809 (2449) | Oldi |
» | Monitor LG 19"Oddelek: Kaj kupiti | 1400 (1246) | R0K |