Forum » Programska oprema » Firefox in Thunderbird se ne zaženeta
Firefox in Thunderbird se ne zaženeta
octavus ::
Imel sem Thunderbitrd 0.9 in Firefox 1.0 in zadovoljno delal z njima v Win 98. Potem pa se naenkrat nista več hotela zagnati. Deinstaliral sem ju, vse resetiral, ju nanovo namestil, pa isto. NIČ. Točneje: prvič malo zabrni po disku, a se hitro umiri. Pri Ctrl-Alt-Del se pokaže, kot bi bil program zagnan; pusti se zbrisati z "zaustavi program". Dela pa ne.
Je kaj pomoči? Splošno se mi bolj dopade od OE in IE
Je kaj pomoči? Splošno se mi bolj dopade od OE in IE
octavus
Odgovarjam sam sebi... Čim sem zaprosil za pomoč, je zadeva postala bolj pohlevna.
Tokrat mi dela, če ga zaženem v varnem načinu ("safe mode").
Prej mi niti tega ni hotel.
Tako da sem zaenkrat vsaj malo pomirjen.
Tokrat mi dela, če ga zaženem v varnem načinu ("safe mode").
Prej mi niti tega ni hotel.
Tako da sem zaenkrat vsaj malo pomirjen.
octavus
Isti...
Še vseeno pa bi rad zaganjal zadeve brez safe mode-ja; kadar namreč kliknem na povezavo v pošti ali nekje mimo, se mi hoče pognati Firefox v normalnem načinu; in ta seveda obvisi.
Če kdo kaj ve, bi bil vesel pomoči.
Še vseeno pa bi rad zaganjal zadeve brez safe mode-ja; kadar namreč kliknem na povezavo v pošti ali nekje mimo, se mi hoče pognati Firefox v normalnem načinu; in ta seveda obvisi.
Če kdo kaj ve, bi bil vesel pomoči.
octavus
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10342 (7431) | BivšiUser2 |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6408 (5800) | TAA66 |
» | Firefox - Google safe search...Oddelek: Programska oprema | 2209 (1870) | BorutK-73 |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1571) | neres |
» | Med zagonom WinXP resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1218 (1191) | TaDayDreamer |