Forum » Programska oprema » Equation editor
Equation editor
rhabdo ::
Pozdravljeni!
Imam eno majhno težavo in upam, da jo boste tukaj znali rešiti oz. mi pomagati. Imam office xp (2002) in pred nekaj dnevi sem instaliral dodatek za word, equation editor (vstavljanje enačb). Problem pa je v tem, da nekateri znaki (jih je kar veliko) ne delujejo. Pri nekaterih naredi samo presledek, pri drugih pa se pojavijo čisto drugi znaki kot bi jih jaz hotel imeti. Kaj lahko naredim, da bi vse pričelo normalno delovati? Windowsi so pa 98! Tudi s starejšim Office 2000 naredi isto!
Prosim pomagajte!
Lp!
Imam eno majhno težavo in upam, da jo boste tukaj znali rešiti oz. mi pomagati. Imam office xp (2002) in pred nekaj dnevi sem instaliral dodatek za word, equation editor (vstavljanje enačb). Problem pa je v tem, da nekateri znaki (jih je kar veliko) ne delujejo. Pri nekaterih naredi samo presledek, pri drugih pa se pojavijo čisto drugi znaki kot bi jih jaz hotel imeti. Kaj lahko naredim, da bi vse pričelo normalno delovati? Windowsi so pa 98! Tudi s starejšim Office 2000 naredi isto!
Prosim pomagajte!
Lp!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najceneje do Office Business + biti skladen z zakonodajoOddelek: Programska oprema | 3831 (3371) | AnotherMe |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11769 (9401) | Jst |
» | težave z geslom v worduOddelek: Programska oprema | 2203 (1901) | d_dunka |
» | Bo Bill Gates kupil Slovenijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 5897 (5897) | CCfly |
» | Slovenski Word XP suxOddelek: Programska oprema | 2526 (1989) | Han |