Forum » Omrežja in internet » Omejitev hitrosti v Alchemy-pre5.4a, pregled nadzor prometa
Omejitev hitrosti v Alchemy-pre5.4a, pregled nadzor prometa

imott3791 ::
A je možno v Alchemy-pre5.4a v2.04.4.8sv omejit hitrosti statičnih in WLAN portov vsakega posebej? A kdo ve v kerm firmwareju je to možno? In pa kako je z P2P ker ta zabija mrežo drugim uporabnikom in kak ga lahko omejim da bodo drugi uporabniki lahko normalno srfal. Kako pa je z nadzorom oz pregledom prometa skozi porte?
Nujno rabim.
Nujno rabim.
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
- spremenil: imott3791 ()

A noben ne obvlada Alchemija oziroma Firmwarov?

bradek ::
Original linksysov firmware podpira QoS za vsak fizicni port posebaj. Ne podpira pa omejitve bandwidtha. Alchemy tudi ne podpira omejitev prenosa glede na razlicne lastnosti.

Ali Linksys 54G sploh obvlada omejevanje pretoka portov in ker firmware mi lahko to zagotovi?

bradek ::
Stvar je samo v softveru in ne v routerju. Zaenkrat se ni napisanga firmwarea ki bi omejeval fizicni prenos, kvecjemu samo prioritete paketkov, kar je pa v Alchemyu zaenkrat zelo dobr postudiran.
Mimogrede, saj si lahko nastimas prioritete, in das tistemu z p2p programi lowest priority in vsi ostali lahko normalno delate po netu, medtem ko njega da na cakanje, ce je linija polno zasedena.
Mimogrede, saj si lahko nastimas prioritete, in das tistemu z p2p programi lowest priority in vsi ostali lahko normalno delate po netu, medtem ko njega da na cakanje, ce je linija polno zasedena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless linksys router prekinja!Oddelek: Strojna oprema | 4047 (3356) | Blisk |
» | Prosim pomagajte mi pri mojem wireless omrežju....Oddelek: Omrežja in internet | 1427 (1229) | simoni |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7198 (5271) | plavko61 |
» | Wireless problem!Oddelek: Omrežja in internet | 2623 (2003) | pujsek_ |
» | Kateri Router - izkušnjeOddelek: Kaj kupiti | 2790 (2054) | SergioGuru |