Forum » Sedem umetnosti » Muzika za party
Muzika za party
karabin ::
Zdravo!
Zadeva je taka: Prirejam ka0 eno žurko za novo leto, in rabim čim več dobrih komadov.
Dejte mi prosm naslove kakšnih dobrih komadov(vse, od rapa pa do danca), ob katerih folk "znori". --> izvajalec pesmi - naslov pesmi
....upam da veste kaj mislm.
LP GoGy
Zadeva je taka: Prirejam ka0 eno žurko za novo leto, in rabim čim več dobrih komadov.
Dejte mi prosm naslove kakšnih dobrih komadov(vse, od rapa pa do danca), ob katerih folk "znori". --> izvajalec pesmi - naslov pesmi
....upam da veste kaj mislm.
LP GoGy
leinad ::
Rap:
2pac- Ghetto Gospel, Hit em' up, Thugz mansion, Life goes on, Changes, All eyez on me, Runnin'
Eminem- Lose yourself, Encore
Dr. Dre- Still DRE, What's the difference, Next episode, Forgot about Dre, Nothin' but a G thang
50 cent- If I can't, In da club, Disco Inferno
Xzibit- X, Paparazzi, Get your walk on
Trkaj- Ni dvoma, Prvič, Dihi z mano
To bi bilo z moje strani
2pac- Ghetto Gospel, Hit em' up, Thugz mansion, Life goes on, Changes, All eyez on me, Runnin'
Eminem- Lose yourself, Encore
Dr. Dre- Still DRE, What's the difference, Next episode, Forgot about Dre, Nothin' but a G thang
50 cent- If I can't, In da club, Disco Inferno
Xzibit- X, Paparazzi, Get your walk on
Trkaj- Ni dvoma, Prvič, Dihi z mano
To bi bilo z moje strani
Microsoft ::
Za trance (ce te zanima) je men najbols kak DJ Tiësto. Najboljsi njegov komad mi je Traffic. Poglej si tud mal njegovo Magik.
Pol pa so tu se Gabri & Dresden, Judge Jules, DJ Rush, ... Nevem vsega. Dost je tega.
Od repa ne sme mankat Still Dre, pa kak In da club tudi ni slaba, pa Snoop Dog.
by Miha
Pol pa so tu se Gabri & Dresden, Judge Jules, DJ Rush, ... Nevem vsega. Dost je tega.
Od repa ne sme mankat Still Dre, pa kak In da club tudi ni slaba, pa Snoop Dog.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
cryptozaver, ti nisi resn.
by Miha
by Miha
Elemen_T ::
Povem ti samo, da bo tale žur po vsej verjetnosti slabo uspel.
Vrtet muziko od A-Ž je zelo težko.
Nekajkrat ko sem vrtel overall muziko na nedefiniran glasbeni "večer" v lokalnem klubu je bilo precej neodobravanj (enemu je všeč to, naslednjemu nekaj povsem drugega)...Tako je fajn imet žur kjer folk "klapa"...
Po tvojem postu sodeč, bo tam precej ljudi, različnih _vrst_...
Mnja....sicer pa jest predlagam disco. To ponavadi vedno (več ali manj) pali
Vrtet muziko od A-Ž je zelo težko.
Nekajkrat ko sem vrtel overall muziko na nedefiniran glasbeni "večer" v lokalnem klubu je bilo precej neodobravanj (enemu je všeč to, naslednjemu nekaj povsem drugega)...Tako je fajn imet žur kjer folk "klapa"...
Po tvojem postu sodeč, bo tam precej ljudi, različnih _vrst_...
Mnja....sicer pa jest predlagam disco. To ponavadi vedno (več ali manj) pali
karabin ::
Elemen_T: ja se strinjam s tabo, zato pa vas sprašujem, da vidm kaj je folku najbl všeč.
Drgač pa nej bi blo ukol 50 folka
Drgač pa nej bi blo ukol 50 folka
cryptozaver ::
Harmonka in kolo zmeri uzge pri Slovencih (poreklo ne laze ).
Sploh ce ga mamo dost u riti...
Sploh ce ga mamo dost u riti...
Kolo?
Sm rajs doma pa se ucim...
by Miha
Sm rajs doma pa se ucim...
by Miha
BigWhale ::
> Sploh ce ga mamo dost u riti...
Ko ga ima slovenc dost u riti, potem vse uzge... Ce ga pa nima pa tko al tko sedi k ena klada in se dela, da je kip...
;>
Ko ga ima slovenc dost u riti, potem vse uzge... Ce ga pa nima pa tko al tko sedi k ena klada in se dela, da je kip...
;>
Screamboy ::
morš vrtet sam muzko ki je sploh za žurko ne pa rap mislim da to nepali no mogoče če ma kdo kako željo da bi kaj drugega dal potem daš drugače pa ne ;P
moje žurke so uspele ;))
moje žurke so uspele ;))
cryptozaver ::
Dober DJ se vidi po tem kako zacuti folk. Pa ce vrti polko in raperji ali raverji norijo je zame CAR!!! (hipoteticno)
Go-ahead ::
Poglej si glasbene lestvice in zrihtaj si komade, ki se nahajajo na njih, pa zapeči mp3 cd, pa v stolp in žuraj.
Enostavno a ne!
Enostavno a ne!
Hair ::
Najbolš je, da vrtiš dance - izvedbe kkšnih po radiu vrtečih se komercial.
Niti slučajno pa ne smeš dat gor trance-a, al pa kšnga house-a, razn če boš vidu, da se dogajajo p*zdarij*, pa boš hotu folk uspavat.
Niti slučajno pa ne smeš dat gor trance-a, al pa kšnga house-a, razn če boš vidu, da se dogajajo p*zdarij*, pa boš hotu folk uspavat.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tupac..Oddelek: Sedem umetnosti | 2390 (811) | oo7 |
» | Katero muziko poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12300 (8606) | AmokRun |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9467 (7935) | OmegaM |
» | Muska stufOddelek: Sedem umetnosti | 2228 (1774) | DimmniBurek |
» | Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22867 (16877) | AnWar |