Forum » Programska oprema » multisim 7
multisim 7
ares ::
O!
Mene pa zanima kako s tem programom za risanje vezji(multisim 7), prenesem narisano vezje v word, kjer imam shranjeno besedilo in vezje spada zraven. Vsakič ko to poskušam mi javi nekatere napake, da ne morem in da je premalo pomnilnika.Ali so mogoče kakšne nastavitve v tem programu za vezja oz. wordu?
Mene pa zanima kako s tem programom za risanje vezji(multisim 7), prenesem narisano vezje v word, kjer imam shranjeno besedilo in vezje spada zraven. Vsakič ko to poskušam mi javi nekatere napake, da ne morem in da je premalo pomnilnika.Ali so mogoče kakšne nastavitve v tem programu za vezja oz. wordu?
Boki_ ::
Označiš shemo in daš ctrl+c in potem ctr+v v slikarju. Potem sam se shraniš in vstaviš kot sliko v wordu. Se grem stavit da si iz iste sole k js in rabiš to za poročilo...
I'm back
MasterMind ::
Jaz to delam z openofficom. Mi ni treba nič v slikarja it, ker mi openoffice sam pretvori v sliko .
Gentoo, KDE uporabnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4954 (4253) | Vice |
» | Word kot slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4766 (4697) | Ramon dekers |
» | Word - nujno rabim pomoč!Oddelek: Programska oprema | 6603 (6376) | SanAndreas |
» | Obračanje črkOddelek: Programska oprema | 3265 (2981) | TOm4 |
» | Pipin odprti termin: LatexOddelek: Novice / Kiberpipa | 4543 (3676) | BigWhale |