Forum » Pomoč in nasveti » Word kot slika
Word kot slika
Ramon dekers ::
Zanima me še ali se da kako shraniti wordov dokument kot sliko JPG, namreč imam neke tabele tam pa bi rad shranilo kot sliko.
hvala
hvala
Duhec ::
Alt+PrintScreen Word dokumenta kjer je tabela (po želji v Wordu še zoomiraš) in v Slikarju izrežeš sliko. :)
bili_39a ::
Če imaš tabele, jih skopiraj v Powerpoint (če imaš Word imaš tudi Powerpoint), od tam lahko večino objektov shraniš kot sliko (jpg, wmf ali kaj drugega).
mi ne pride v poštev slikar ker če preveč zoomiram, se mi nič ne vidi, če pa oddaljim, imam pa dva dela ki bi jih moral slikati.če dam ctr+a pa v power point mi tja zmeče vse na kup.ma niso samo tabele so tudi neka besedila, puščice...če bo še kakšna rešitev...
tnx hvala:)
hmm še nekaj to pomeni da moram word fajl pretvorit prvo v pdf al direktno kopiram, pač namest tiskalnika pdf document.to se pravi rabim pdf writer?
hmm še nekaj to pomeni da moram word fajl pretvorit prvo v pdf al direktno kopiram, pač namest tiskalnika pdf document.to se pravi rabim pdf writer?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
DuleKrtola je izjavil:
http://www.bullzip.com/products/pdf/inf...
S temle daš lahko direkt v jpg/png ...
ej ful hvala tale zadnja tvoja je bila najbolj uporabna!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4904 (4203) | Vice |
» | pdf creatorOddelek: Programska oprema | 1829 (948) | opeter |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4764 (4585) | Limit-sky |
» | Pretvorba iz .doc v .pdfOddelek: Programska oprema | 2434 (2242) | opeter |
» | Kako v excelu shraniti kot sliko?Oddelek: Programska oprema | 2527 (2226) | Slavček |