Forum » Strojna oprema » Zvok na Asuski
Zvok na Asuski
anko ::
Imam Mb Asus P5GD2 Deluxe in uporabljam (trenutno, pa verjetno še kar nekaj časa bom) zvočno, ki je na plati (C-Media CMI9880 High Definition Audio solution with 7.1-channel CODEC), pa mi nekaj prasketa in poklja v zvočnikih, kar je moteče predvsem pri višji glasnosti. Ker pogosto gledam filme prek TV-outa na televiziji, kjer moram nastaviti višjo glasnost, ni prav hudega filmskega užitka.
Kaj storiti?
Kot zanimivost - tudi pri prejšnji plati Gigabyte GA-8I915G-Pro se je dogajalo isto, pa se nisem preveč sekiral, ker sem vedel, da bom plato zamenjal.
Kaj storiti?
Kot zanimivost - tudi pri prejšnji plati Gigabyte GA-8I915G-Pro se je dogajalo isto, pa se nisem preveč sekiral, ker sem vedel, da bom plato zamenjal.
- spremenil: anko ()
anko ::
Ne, uporabljam pa isti priključek oz "luknjo" - s kablom zadevo proklopim na scart, da špila zvočnik od TV. Tisti 7.1 bom izkoristil kdaj kasneje, sedaj bi bil zadovoljen že z mono zvokom brez pokanja na TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7352 (2464) | Skater1982 |
» | Nabava HI-FI ozvočenjaOddelek: Zvok in slika | 3567 (2472) | wale |
» | Genius 5.1 + hitachi zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4310 (3896) | Mattithyahu |
» | Zvočniki Logitech Z-5500Oddelek: Kaj kupiti | 1233 (1035) | shark_nm |
» | Za tiste ki nameravate kupiti 5.1 zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 1669 (1142) | boštjan |