Forum » Operacijski sistemi » Problem z zagonom Knoppix linuxa s CD-ja
Problem z zagonom Knoppix linuxa s CD-ja
smilca ::
Verjetno gre za enostaven problem, vendar sem popoln zacetnik. Nasel sem eno staro masino - P 100 Mhz 64Mb RAM
in sem poskusil s CD-ja (4x) zagnati Knoppix Linux, vendar brez uspeha. V biosu sem nastavil, da se boota s CD-ja,
vendar mu ne uspe. Takoj po RAM check-u poskusi brati s CD-ja, potem pa se restarta in ponovno...
Na masini imam WIN95, ki ta CD preberejo cisto normalno, poskusil pa sem CD na navejsi masini in dela.
Prosim za pomoc... hvala
in sem poskusil s CD-ja (4x) zagnati Knoppix Linux, vendar brez uspeha. V biosu sem nastavil, da se boota s CD-ja,
vendar mu ne uspe. Takoj po RAM check-u poskusi brati s CD-ja, potem pa se restarta in ponovno...
Na masini imam WIN95, ki ta CD preberejo cisto normalno, poskusil pa sem CD na navejsi masini in dela.
Prosim za pomoc... hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno in ponovno zaganja... Ali crkuje trdi disk??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3013 (2745) | Riff |
» | Kateri linux za router kištoOddelek: Omrežja in internet | 1206 (1008) | blaz87 |
» | ne boota se cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (950) | smrkecXY |
» | Formatiranje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3946 (3444) | Leks |
» | Kako prenesti linux na drug računalnikOddelek: Operacijski sistemi | 1463 (1303) | b |