» »

Je že kdo kaj zaslužu?

Je že kdo kaj zaslužu?

Koci ::

No folk, zanima me če je že kdo kaj zaslužu preko interneta (z tistimi raznimi programi ipd.)
  • spremenil: Koci ()

Tomi ::

Naj gre nekam ta strežnik..
Torej, kot sem napisal prej, poznam jetija, ki je za nekaj mesecev 24/7 odprtih reklam dobil enega Cankarja..
metrodusa.blogspot.com

Marjan ::

ta tema je že bla.....

u glavnem, folk je dobu nekaj piškavih semen in kak počen groš!

So pa tud taki norci 24/7, ki pol dobijo dva počena groša :D

whatson ::

mene zanima nekaj konkretnejšega.. je kdo kaj zaslužil s centralipromom... kako je s plačilom?...

sklepam, da če bi ta centraliprom postavili na S-T in se zmenili z userji naj prekomerno clickajobi firma propadla (centraliprom) :D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

OZZY ::

Od spedie sem dubu en ček. Samo traja velik preveč časa na dialup. Če maš opcijo 24/7 je drugače. Samo moraš pri njim aktivno surfat.
Go with the flow.

Vuco ::

Jst sm pr spedianet sam je to kr neki, mors cele dneve surfat da kj zasluzs to je velik premal dnarja, a pol si res dubu cek ? Kako pa kje ti pa izplacajo dnar ?

MitjaM. ::

Mah zdej je slo ze vse v ku**c, sam pred kaksnim letom pa se je dal dobit kej dnara, pod pogojem da si bil na netu vsaj ene 10 ur na dan, pa uporabljal cheate...
Jest sem dobu okol 300 dolarjev sam z paid for surf programi... Kot je en ze prej reku dva pocena grosa8-) sam je blo vsaj za ene parkrat it ven zurat...

LP, MitjaM.

OZZY ::

Se strinjam mitja. Ti progami za služenje so čist v KUr**. Stalno pada plačilo.
Go with the flow.

[t502] ::

Tile Paid for surf programi se ti samo splacajo ce imas tono drugih pod sabo. Ce nimas pa dobis 1 dollar na 20 ur :)) .

[t502]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AllAdvantage je nazaj. Bodi plačan za visenje na netu! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37322260 (13880) d0rK
»

deskanje po internetu

Oddelek: Omrežja in internet
161001 (804) Cokolesnik
»

spedia

Oddelek: Omrežja in internet
7999 (794) pivmik
»

$