Forum » Pomoč in nasveti » Brskalnik ne odpira vseh strani
Brskalnik ne odpira vseh strani
K0B| ::
Pozdravljeni!
Imam več računalnikov v mreži. Na enem mi ne odpira vseh internetnih strani, na ostalih dela vse OK. Poiskusil sem z internet explorerjem in z firefoxom, vedar je pri obeh enako.java je naložena. Mislim, da problem tiči nekje globje. Firewall ne uporabljam. Ima kdo kakšno izkušnjo v zvezi s tem?
HVALA!
Imam več računalnikov v mreži. Na enem mi ne odpira vseh internetnih strani, na ostalih dela vse OK. Poiskusil sem z internet explorerjem in z firefoxom, vedar je pri obeh enako.java je naložena. Mislim, da problem tiči nekje globje. Firewall ne uporabljam. Ima kdo kakšno izkušnjo v zvezi s tem?
HVALA!
podtalje ::
Lahko bi vsaj povedal, kakšno povezavo do interneta uporabljaš, kako imaš povezane računalnike v mrežo in kateri router uporabljaš.
Največja verjetnost je, da uporabljaš ADSL in PPPoE. Če je to res, je problem verjetno v MTU nastavitvi.
Zmanjšaj MTU iz 1500 na 1492 (PPPoE avtomatsko doda 8 bytov). Za to uporabi program DrTCP, ki je freeware.
Največja verjetnost je, da uporabljaš ADSL in PPPoE. Če je to res, je problem verjetno v MTU nastavitvi.
Zmanjšaj MTU iz 1500 na 1492 (PPPoE avtomatsko doda 8 bytov). Za to uporabi program DrTCP, ki je freeware.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PPPoE povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 3667 (3419) | NeMeTko |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5944 (5634) | dreamtheater |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5980 (2963) | OmegaBlue |
» | optika Telekom vs. VDSL T-2Oddelek: Omrežja in internet | 4852 (3650) | BlueRunner |
» | Problem igranja CS preko ruterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1621 (1454) | mymoon |