» »

ISDN vprasanja?!!

ISDN vprasanja?!!

Tejc ::

Kolk casa cakas da te prklopjo po podpisani pogodbi, in ali je 20m kabla od vticnce do modema kaj motece...
Tnx LP Matej

boha ::

odvisno...

ponavadi v treh tednih, jest sem recimo čakal 2 meseca, ker kao ni bilo prostega priključka... :\

ja 20 metrov je pa že mal čez mejo, meni je monter vse skupaj potegnil kar do kompa...

BigFoot ::

ja uradno je dovoljena razdalja za ISDN kable 5m. na kok delč pa dela pa ne vem. da se pa ojačat.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Dami ::

Kaj pa ona razdalja od NT postaje pa do vtičnice? Tist ni važn kuk je? Sej, kabl je kabl :D. lMen gre po celi bajti in ga je ziher za 40m predn pride do vtičnice kamor mam pol modem prklopljen pa dela brez problemov.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Baja ::

No, to mislim še ta teden sprobat. Ker se za mesec dni selim z mašino, sosed pa bi rad še naprej zapravljal "moje" impulze bom modem pri njem inštaliral, za do vtičnice pa bom uporabil UTP kabel, ki zdaj povezuje mojo mašino na hub. Je pa ~ 40m kabla. Sporočim ugotovitev.

blue96 ::

jest mam 15 m dolg kabel, pa ni stosov, tko da, smo tepih rabis in kabel spodi...
.

Ja to razdaljo 20 metrov mislim od NT prikljucka do modema , ki bo v kisti Asuscom PCI

Vceraj sem bil na Telekomu in narocu 6-tko. Vprasu sem tut glede dolzine kabla od NT prikljucka do modema in tip je reku da do 30m ni problema in vecjih tezav od tu naprej pa je bolj tezavna situacija... :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5828144 (13873) denisbegood
»

Kateri UTP kabel?

Oddelek: Omrežja in internet
3614231 (4406) Lonsarg
»