Forum » Strojna oprema » Tezave z 9800
Tezave z 9800
eF ::
Pozdravljeni!
Kot sem ze v naslovu povedal, imam tezave z graficno kartico, Powercolorjevo 9800 platinum. Zadeva je sledeca: v nekaterih igrah se mi na ekranu pojavljajo cudni artifakti, nekako razvleceni trikotniki. Tukaj je recimo primer iz 3dmarka:
Hec je v tem, da te napake niso prisotne vedno in v vsaki igri. To se pojavi samo v dolocenih primerih, recimo v celem 3dmarku03 se pojavijo le v tej sceni (troll's lair), pa se to le v scenah ki so znotraj te jame kjer se ta trolla igrata nek spil. Potem se mi ti trikotniki pojavljajo tudi v Richard burns rallyju (odkar imam popravek 1.2), spet pa samo na dveh progah in NE vedno!
Zadeva sicer ni bila moteca, saj me za 3dmark boli falus, v burnsu pa tudi ni bilo prevec hudo, bolj pa se zadeve vidijo v half life 2. Sicer se vedno ni za umret, ampak bi vseeno raje videl, da jih ne bi bilo.
Po daljsem igranju pa menda zadeve izginejo.. ali pa se na njih navadim:)
Ste imeli ze podobno tezavo?
Aja se ostalo: Plata Gigabyte ga7-va, xp2000+, noname rami, napajalnik lcpower 550w
Hvala za pomoc,
Lp eF
Kot sem ze v naslovu povedal, imam tezave z graficno kartico, Powercolorjevo 9800 platinum. Zadeva je sledeca: v nekaterih igrah se mi na ekranu pojavljajo cudni artifakti, nekako razvleceni trikotniki. Tukaj je recimo primer iz 3dmarka:
Hec je v tem, da te napake niso prisotne vedno in v vsaki igri. To se pojavi samo v dolocenih primerih, recimo v celem 3dmarku03 se pojavijo le v tej sceni (troll's lair), pa se to le v scenah ki so znotraj te jame kjer se ta trolla igrata nek spil. Potem se mi ti trikotniki pojavljajo tudi v Richard burns rallyju (odkar imam popravek 1.2), spet pa samo na dveh progah in NE vedno!
Zadeva sicer ni bila moteca, saj me za 3dmark boli falus, v burnsu pa tudi ni bilo prevec hudo, bolj pa se zadeve vidijo v half life 2. Sicer se vedno ni za umret, ampak bi vseeno raje videl, da jih ne bi bilo.
Po daljsem igranju pa menda zadeve izginejo.. ali pa se na njih navadim:)
Ste imeli ze podobno tezavo?
Aja se ostalo: Plata Gigabyte ga7-va, xp2000+, noname rami, napajalnik lcpower 550w
Hvala za pomoc,
Lp eF
Važno je, da je še vedno vse pod kontrolo.
eF ::
Pregreva se SIGURNO ne. No, nekaj malega sem motovilil z driverji, dal sem gor starejse, pa zadeve niso vec tako pogoste. Zacele pa so se mi pojavljati pri drugih spilih, pri katerih se prej niso (!!!). Nekako bi najraje vseskupaj nesel nazaj in uveljavljal garancijo, edino kar bi znal bit problemcic da nimam vec originalnega hlajenja, pri odstranitvi serijskega hladilnika pa mi ni uspelo brez poskodb odstranih tistih cepkov, s katerimi je hladilnik pritrjen na graficno. Poskodovani so cepki in ne graficna, da ne bo pomote.
Ima kdo mogoce kaksne prevec? ;)
Ima kdo mogoce kaksne prevec? ;)
Važno je, da je še vedno vse pod kontrolo.
sh4rk ::
No potem ti pa takole povem prodje jo za 49 jurjov tko k sm jst svojo za 50 :=) bres problema pol pa si nabavi magar radeona enga al pa geforca se prve pa ga nesi nekomu za sprobat da vids ce ista tezava tud tam pokaze ce se ne mas pa potem neke tezave z kisto ne z grafo pomoje ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P5B-E Plus + E6300 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 13538 (7400) | AndreAS |
» | Painkiller : OverdoseOddelek: Igre | 1787 (1787) | opeter |
» | Zelo nizke točke v 3dMarkih! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5127 (3707) | pecavar34 |
» | Nenavit sistem hitrejsi od navitegaOddelek: Navijanje | 1429 (1135) | igor0203 |
» | Težave z nastavitvijo layer-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1989 (1856) | Bela01 |