Forum » Pomoč in nasveti » Particioniranje USB ključa
Particioniranje USB ključa
KontraCepec ::
Z FDiskom sem sparticioniral USB ključ na 2 particiji (128mb = primarna( 5mb ) + extended ( 123mb )).
Problem pa je, da mi extended particije v win explorerju ne pokaže!?
Če grem v administrative toolsov Disk management pa kaže lepo, da je ključ razstvaljen na 2 particiji, vendar extended particija sploh nima črke!
Verjetno bi lahko te particiji dodelil črko ročno, vendar to ni to. Ključ mora delat takoj na vsakem računalniku...
Problem pa je, da mi extended particije v win explorerju ne pokaže!?
Če grem v administrative toolsov Disk management pa kaže lepo, da je ključ razstvaljen na 2 particiji, vendar extended particija sploh nima črke!
Verjetno bi lahko te particiji dodelil črko ročno, vendar to ni to. Ključ mora delat takoj na vsakem računalniku...
Krijejtiv
bastadu ::
Zakaj pa nebi ključa particioniral kar v samih winsih v Disk managerju? Tam lahko lep nastavljač črke, format particije...
hruske ::
Bolje bi naredil, ako bi uporabil dve primarni.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
globoko grlo ::
Zakaj sploh particije na usb ključkih? A mi lahko to kdo razloži? Sm sam firbčen.
lp
lp
sash ::
Si drugo paricijo sploh sformatiral ?
Sicer pa po mojih izkušnjah, tudi če na enem računalu določiš ročko črke pogona, se te črke ne prenesejo na drug računalnik, tako da lahko kr mirno ročno določiš črke pogonov in zadeva bo zelo verjetno delala
Sicer pa po mojih izkušnjah, tudi če na enem računalu določiš ročko črke pogona, se te črke ne prenesejo na drug računalnik, tako da lahko kr mirno ročno določiš črke pogonov in zadeva bo zelo verjetno delala
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Mr.B ::
Včasih pomaga, če narediš še logični disk, pa ga ne pozabiš formatirati !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3139 (2775) | MIHAc27 |
» | Windows 7 namestitev brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3282 (2896) | zile |
» | Črke pogona in particijOddelek: Pomoč in nasveti | 1612 (1407) | Hypno |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Črke pogonov v WindowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1227) | spucek |