» »

Annoying pavza ob zagonu winXP - help

Annoying pavza ob zagonu winXP - help

oneye ::

Najprej lp in hvala vsem, ki berete to in se vam ljubi reševati moj problem.:D

Torej problem je v tem, da po zagonu winXP pro SP2(pa ni nujno te windowsi to se mi dogaja na vseh OS) pride do dalše pavze. Torej na videz windowsi zgledajo "ready to go" ampak vbistvu se mi nekateri programi ne naložijo in nekatere aplikacije ne delajo takoj npr.: ne morm se konektat na internet in podobno. Po približno 45sec - 1min;( pa se sistem dokončno naloži in vse dela tako kot je potrebno. Torej moj problem je teh 45sec - 1min. Do sedaj sm toleriral(še sam nevem zakaj) sedaj mi je pa dopi****! Tak problem sem videl že pri drugih sistemih in se mi ne zdi nekaj novega. Mislim pa da ima neko povezavo z mrežno kratico...dobim občutek kot da jo vedno nekako testira or somthing.

moj PC
AMD 2600+
epox 8rda+
twinmos ram 2x256
radeon 9700pro
upam da nism kej pomembnga pozabu napisat

tnx še enkrat če boste kej pogruntal

K0K0 ::

To je blo že 100 krat napisan sam mal bi blo treba poiskat ampak naj ti bo. Fora je v tem da xpji čakajo da jim dhcp server določi ip če pa ga ni pač čakaš zaman.Tega pa še rešiš tako da mu sam določiš ip, greš na control panel > network connections > desni klik na local area connection > internet protocol (tcp/ip) > properties > use the foloving ip connection > ter vtipkaj 192.168.x.x (x=0-255) ostalo pusti prazno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Postavitev domačega omrežja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5319358 (17892) Vanadium
»

koliko hitro se vam prižge komp(za foro pač) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
658407 (7169) BlaY0
»

Win2k3 network problem

Oddelek: Operacijski sistemi
131415 (1328) pikachu004
»

Kok časa se vam bootajo Windows 2000?

Oddelek: Operacijski sistemi
341771 (1424) bastadu
»

Zmogljivost bakrenega vodnika