Forum » Izdelava spletišč » Link target(resitev se danes)
Link target(resitev se danes)
AvAkI ::
Zdravo,
imam narejen index.html, ki je sestavljen iz treh frame-ov(top in left). V left framu imam meni, ki linka dalje. Problem je, ker ker menu linka na recimo uvod2.html se tale stran pojavi v levem framu, ne pa v mainframu.
V levem framu klicem tisti meni, s pomocjo skripte, ki pa je narejena tako, da lahko vpises samo link(pot) brez dodatnih parametrov.
Primer:
ez_Menu[1]= new Array("Avtomobili^HAvto.htm", "Motocikli^HMoto.htm");
Vec kot poti se ne da napisati. V Dreamweaverju MX (katerega uporabljam) se za tole uporablja "a href="HAvto.htm" target="mainFrame". Tukaj pa tega ne morem napisat
Any ideas? - rabil bi se danes, ker moram do jutri naredit.
Hvala že vnaprej!
imam narejen index.html, ki je sestavljen iz treh frame-ov(top in left). V left framu imam meni, ki linka dalje. Problem je, ker ker menu linka na recimo uvod2.html se tale stran pojavi v levem framu, ne pa v mainframu.
V levem framu klicem tisti meni, s pomocjo skripte, ki pa je narejena tako, da lahko vpises samo link(pot) brez dodatnih parametrov.
Primer:
ez_Menu[1]= new Array("Avtomobili^HAvto.htm", "Motocikli^HMoto.htm");
Vec kot poti se ne da napisati. V Dreamweaverju MX (katerega uporabljam) se za tole uporablja "a href="HAvto.htm" target="mainFrame". Tukaj pa tega ne morem napisat
Any ideas? - rabil bi se danes, ker moram do jutri naredit.
Hvala že vnaprej!
~*-,._.,-*~> SLOVENIA THE BEST! <~*-,._.,-*~
AvAkI ::
Sem resil!
Namesto
ez_Menu[1]= new Array("Avtomobili^HAvto.htm")
pride
ez_Menu[1]= new Array("Avtomobili^HAvto.htm,mainFrame")
Namesto
ez_Menu[1]= new Array("Avtomobili^HAvto.htm")
pride
ez_Menu[1]= new Array("Avtomobili^HAvto.htm,mainFrame")
~*-,._.,-*~> SLOVENIA THE BEST! <~*-,._.,-*~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Button naj postane linkOddelek: Programiranje | 1283 (1121) | 'FireSTORM' |
» | JAVA reload frameOddelek: Izdelava spletišč | 802 (759) | klemenSLO |
» | dreamweaver, flash in framesetsOddelek: Izdelava spletišč | 925 (900) | tec |
» | Katera velikost fontov je najbolj primerna za izdelavo strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1032 (930) | pivmik |
» | Frames + PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1092 (1019) | markz |