Forum » Pomoč in nasveti » bott particija
bott particija
ns-miha ::
a ve kdo kako bi si sesu v recmo 10 sekundah z enim ukazom sesu boot particijo. ?
sovrazim niggerje, zide
Mr.-Viko ::
En način je s Partition Magicom. Klikneš particijo z desnim gumbom in izbereš Delete.
Drug način pa je, da zaženeš sistem z zagonsko disketo in poženeš FDISK in daš delete (ali remove) partition.
Če sem se pa kje zmotil, pa please forgive me! I'm only human!
Drug način pa je, da zaženeš sistem z zagonsko disketo in poženeš FDISK in daš delete (ali remove) partition.
Če sem se pa kje zmotil, pa please forgive me! I'm only human!
No comment, really
su37 ::
Zdravo!
Res je, FDISK je najlažja, najhitrjša in najzaneslivejša varijanta da izbrišeš particojo, no al pa disk na 220V
Res je, FDISK je najlažja, najhitrjša in najzaneslivejša varijanta da izbrišeš particojo, no al pa disk na 220V
simon ::
Vzames kaksno disketo na kateri je linux (trajalo bo vec kot deset sekund ker so diskete polzeve) ali pa instalacijski cd ki ima rescue nacin.
Potem samo napises "dd if=/dev/zero of=/dev/hda bs=512 count=1".
Tako ti bo prepisalo mbr (in particijsko tabelo) z nulami. Verjetno bos zadevo tezko spravil na 10 sekund , kaj vec pa tudi ne bo trajalo.
Potem samo napises "dd if=/dev/zero of=/dev/hda bs=512 count=1".
Tako ti bo prepisalo mbr (in particijsko tabelo) z nulami. Verjetno bos zadevo tezko spravil na 10 sekund , kaj vec pa tudi ne bo trajalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7484 (5904) | thebaloh |
» | Problem z MS Office 2003Oddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (1006) | Duhec |
» | problem particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2070 (1936) | Izi |
» | od 160gb diska prikaže le 32, prvo mi je v partition magic prikazalo 160...Oddelek: Strojna oprema | 2002 (1678) | sirotka |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2133 (1768) | kerrigh |