Forum » Kaj kupiti » Rabljeni disk DA ali NE?
Rabljeni disk DA ali NE?
<OmaDawn> ::
No rd bi vs prosu za eno manjšo pomoč; kupujem nov disk in me zanima (ker sm trenutno mal škrt ) če se splača kupit rabljen disk - pa zdj ne mislm enga dinozavra kupvat sam tko no npr. da se kak miško (al pa misška ) k ma preveč dnarja mal zmišlujje in prodaja skor nov disk. a bi se to splačal iz tehničnih razlogov. kakšna so vaša mnenja o tem. pls ne se pizdit name naj si grem nouga kupt
Hvala in LP
Hvala in LP
Ivy
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Meamoto ::
Jaz bi ti to močno odsvetoval. Kot prvo je tu vprašanje garancije, kot drugo pa nikoli ne veš, kaj boš dobil.
Sami ::
Kot prvo je tu vprašanje garancije, kot drugo pa nikoli ne veš, kaj boš dobil.
Pač zraven zahtevaj še račun, pa stestiraj ga preden ga kupiš.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
K0K0 ::
če je res skor nov potem ima zihr še garancijo in ni panike. A to si na bolhi vidu al ti ga kolega ponuja? za kakšen disk gre
iso2000 ::
Jaz tudi mislim, da v kolikor dobiš zraven VELJAVEN račun in garancijo, se nimaš česa posebej bat. Pa pred plačilom seveda sprobaš, če deluje brezhibno.
LP
LP
Mavrik ::
Samo vedi da disk ni tako zelo lahko hitro stestirati za delovanje.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj so prenosni diski kapacitete x cenejši kot notranji diski kapacitete x?Oddelek: Strojna oprema | 1784 (1094) | gendale2018 |
» | Mnenje o Renault Megane Grandtour, 1.5 dci, 63kw (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20165 (13152) | MeGreat |
» | Kaj se zgodi z vrnjenimi izdelki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13204 (11159) | Dr_M |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3057 (1524) | darkolord |
⊘ | Ocenite mi graficno (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 10064 (8305) | OwcA |