Forum » Kaj kupiti » Rabljeni disk DA ali NE?
Rabljeni disk DA ali NE?
<OmaDawn> ::
No rd bi vs prosu za eno manjšo pomoč; kupujem nov disk in me zanima (ker sm trenutno mal škrt
) če se splača kupit rabljen disk - pa zdj ne mislm enga dinozavra kupvat sam tko no npr. da se kak miško (al pa misška
) k ma preveč dnarja mal zmišlujje in prodaja skor nov disk. a bi se to splačal iz tehničnih razlogov. kakšna so vaša mnenja o tem. pls ne se pizdit name naj si grem nouga kupt 
Hvala in LP
Hvala in LP
Ivy
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Meamoto ::
Jaz bi ti to močno odsvetoval. Kot prvo je tu vprašanje garancije, kot drugo pa nikoli ne veš, kaj boš dobil.
Sami ::
Kot prvo je tu vprašanje garancije, kot drugo pa nikoli ne veš, kaj boš dobil.
Pač zraven zahtevaj še račun, pa stestiraj ga preden ga kupiš.
B450 AORUS PRO,5700X,64GB DDR4\3200,RX6600XT 8GB,Tt 750W
K0K0 ::
če je res skor nov potem ima zihr še garancijo in ni panike. A to si na bolhi vidu al ti ga kolega ponuja? za kakšen disk gre
iso2000 ::
Jaz tudi mislim, da v kolikor dobiš zraven VELJAVEN račun in garancijo, se nimaš česa posebej bat. Pa pred plačilom seveda sprobaš, če deluje brezhibno.
LP
LP
Mavrik ::
Samo vedi da disk ni tako zelo lahko hitro stestirati za delovanje.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zakaj so prenosni diski kapacitete x cenejši kot notranji diski kapacitete x?Oddelek: Strojna oprema | 2522 (1832) | gendale2018 |
| » | Mnenje o Renault Megane Grandtour, 1.5 dci, 63kw (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22545 (15532) | MeGreat |
| » | Kaj se zgodi z vrnjenimi izdelki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14955 (12910) | Dr_M |
| » | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3385 (1852) | darkolord |
| ⊘ | Ocenite mi graficno (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11706 (9947) | OwcA |