Forum » Strojna oprema » Problemi z napetostjo
Problemi z napetostjo
kosa ::
Grem v anglijo pa kupm mini disk sony mze 900 , pa pridem domol pa ugotovim , da majo otocani napetost 110V. Za mini disk sem dobil nek adapter, kaj mi je storiti da bo delal.
MOJ IDOL JE TITO
krucymucy ::
Jah se nek adapter, ki bo spravu iz 220 na 110!
P.S A nimajo tam tud 60Hz frekvenco, vsi drugi normalni pa 50Hz!
A ne bi to tud jebal?
P.S A nimajo tam tud 60Hz frekvenco, vsi drugi normalni pa 50Hz!
A ne bi to tud jebal?
leskovsekg ::
Če imaš zunanji napajalnik, preberi na njem kakšen je tok (A ali mA) in izhodna napetost (V) in če je enosmerna (=) ali izmenična(~). Potem imaš lahko problem samo še z lotanjem ustreznega konektorja, kjer moraš paziti na polariteto pri enosmerni napetosti. Če boš imel srečo, boš našel napajalnik z vsemi karakteristikami v eni od trgovin z el. napravami (npr. BigBang)
Če je notranji, obstajajo sicer pretvorniki iz 110 na 220V samo so precej dragi. Morda je bolje, da preveriš na Sony servisu, koliko bi te prišla zamenjava napajalnika...
LP
Če je notranji, obstajajo sicer pretvorniki iz 110 na 220V samo so precej dragi. Morda je bolje, da preveriš na Sony servisu, koliko bi te prišla zamenjava napajalnika...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni zvonec - napajanje na kabel, signal brezžičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 5818 (3262) | KTr1sk |
» | Procesor deluje na ~100%, ne glede na uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3551 (2795) | GupeM |
» | V EU enotni polnilci mobilnih telefonov čedalje bliže (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 36959 (27742) | tonylee5566 |
» | Prenosnik Kupljen v ZDAOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1104 (833) | blackbfm |
» | iz mini diska na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1145 (1012) | partysound |