Forum » Programska oprema » NERO in peka
NERO in peka
makedoni ::
Probavam že cel dan zapeči CD-R ali CD-RW 800 Mb s pomočjo Nerota in mi non-stop javlja da na CD-ju ni dovolj prostora. Datoteki sta skupaj velikosti 720 MB
ID
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Meamoto ::
Imaš naštiman overburn?
Če je, potem si najbrž še eden tistih, ki mu je uspelo kupit 800MB CD-je z 700MB kapaciteto.. :P
Če je, potem si najbrž še eden tistih, ki mu je uspelo kupit 800MB CD-je z 700MB kapaciteto.. :P
Sc0ut ::
Taksni cdji se na veliko prodajajo seveda kje drugje kot pa v Comtronu. Skoda da ne dajo zraven navodil, kako overburnat z nerotom, bi se strankam vsaj malo odkupili.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Meamoto ::
IN obenem se je prodajala tudi serija e-proformance-ovih 800MB CD-jev, katerih navedena kapaciteta pa je bila očitno bolj tiskarska pomota...
makedoni ::
Ja probal sem vse in noče. Potem sem kupil v drugi trgovini 99min 870MB CD in se isto dogaja !! What to do?
ID
dj cotto ::
Vključi overburn in ga nastavi na 90 min. Izberi no multissesion, Finalize CD, Disc-at-once in potem bi moralo delovati. Če še vedno ne gre, probaj zapeči CD pri kakšnem prijatelju in če ti bo pri njem uspelo, zna biti problem v tvojem pekaču.
schejk ::
alo!
dans sm si kupu 800mb cd pr comtronu in res nikakor ne morm spravit gor 740MB. znoru bom. v ponedeljek bom sol v comtrona pa dvignu streho. sm probu tud to kar pravi dj cotto pa ne gre. a lahk se kaj drzgega nardim. Kako dejansko ugotovim velikost cdja
dans sm si kupu 800mb cd pr comtronu in res nikakor ne morm spravit gor 740MB. znoru bom. v ponedeljek bom sol v comtrona pa dvignu streho. sm probu tud to kar pravi dj cotto pa ne gre. a lahk se kaj drzgega nardim. Kako dejansko ugotovim velikost cdja
schejk ::
ce si mislu mene je datoteka .avi. Pa peku sm tdk 90min brez problema na tega smartbuya pa na noben nacin ne morm zapect.
Jakka ::
Torej kako se omogoći overburn.
Greš v nerotu v nastavitve (preferences), zavihek Expert features, omogočiš overburn, nato pa še naštimaš največjo dolžino cd-ja (recimo 99 minut).
Pa ne smeš pozabit nastavit Write method na disc-at-once. Drugače ne bo delalo.
Sem pa imel že neke cd-je, ki so bli 800 in 870MB in na zadnji strani je lepo pisalo kapaciteta: 701,2 MB.
Greš v nerotu v nastavitve (preferences), zavihek Expert features, omogočiš overburn, nato pa še naštimaš največjo dolžino cd-ja (recimo 99 minut).
Pa ne smeš pozabit nastavit Write method na disc-at-once. Drugače ne bo delalo.
Sem pa imel že neke cd-je, ki so bli 800 in 870MB in na zadnji strani je lepo pisalo kapaciteta: 701,2 MB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nero in zapisovanje na 870mb(99min) CDOddelek: Programska oprema | 1646 (1540) | iskra |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1586) | Predator |
» | Smartbuy 90+ min (800+MB) CDji.... ha haOddelek: Kaj kupiti | 1925 (1428) | Ashrack |
» | Overburn ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1380) | StratOS |
» | 800mb/90min cdji...kje,kako,zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1488 (1164) | krucymucy |