Forum » Omrežja in internet » Ocenite!
Ocenite!
Avenger ::
OK, vem da se ne sme glih reklamirat in tega namena tud nimam sploh, pač pa me zanima vaše mnenje o tejle strani. Frišno postavljena in made (v veliki meri)by my Kolega™. Torej zanima me, a se vam zdi stran mogoče preveč natrpana, če je flash zlorabljen, če je premalo informacij, ali je stran lahko za vzgled... skratka, ali gre stran v pravo smer prihodnosti weba ali ne.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
OrlyTM ::
Hja ... kako bi rekel ... na prvi pogled, zadeva zgleda odlično, po nekaj časa uporabe, se začne vse prepočasi dogajat. Tudi barve niso ravno po moji izbiri. Sam imam kar hitro povezavo, zato ne vem, kako se zadeva obnese na tanjših pipicah. Vsekakor pa sem prepričan, da je flash prava pot za naprej. Nekatere strani to že danes jasno nakazujejo.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
MadMax ::
Jp, k Orlyjevemu postu bi dodal le sledece:
sem na dial-up (med hitrejsimi med poznanimi), zadeve pa gredo res zeeloo pocasi. (spominja na slo-tech...)
sem na dial-up (med hitrejsimi med poznanimi), zadeve pa gredo res zeeloo pocasi. (spominja na slo-tech...)
whatson ::
Moti me:
- flash...
- da se mi okno browserja resiza čez cel zaslon
- zelo malo informacij glede na dolžino nalaganja...
- znak: Loading... ... ...
drugace je pa stran ok
- flash...
- da se mi okno browserja resiza čez cel zaslon
- zelo malo informacij glede na dolžino nalaganja...
- znak: Loading... ... ...
drugace je pa stran ok
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Tomi ::
No, glede na to, da je ura primerna, dela tudi na dial-upu lepo.. Stran je čisto kul, posebej špil, čeprav se pa strinjam, da ne sme biti full screen..
metrodusa.blogspot.com
Kekec ::
Ja sej prvic se se da komu kaj odspilat ampak sčasoma pa bo to moteče, da o tistem full screen-u sploh ne govorim!
element ::
Moti: Barve, hitrost je ql, če maš vsaj ISDN, drugač se prepočas nalaga, premalo informacij
Ql: Flash, dobra izvedba
Ql: Flash, dobra izvedba
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7302 (6222) | mtosev |
» | SlideShare nadomešča Flash s HTML5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15421 (12838) | Gandalfar |
» | Napačna hitrost procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1628 (1163) | GregaST |
» | Adobe je jezen na Apple, Apple odgovarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32661 (29574) | sirotka |
» | Kako se vam zdi ta stranOddelek: Izdelava spletišč | 2622 (1576) | strictom |