Forum » Omrežja in internet » Pomagajte tretjič:Si-lige.com
Pomagajte tretjič:Si-lige.com
whatson ::
komentiram lahko le to: .. zadeva zgleda lepše kot je bila prej...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
darh ::
#13.. svaka ti čast, če si to sam naredu... edino kar me moti je to, da se stran oz tabele ne prilagajajo...
nared naprimer tko da so modri kvadtatki v desnem in levem stolpcu raztegneni od črte do črte... enako velja za vsebino...
pa veliko sreče pri nadaljnih uspehih :)
lp,x
nared naprimer tko da so modri kvadtatki v desnem in levem stolpcu raztegneni od črte do črte... enako velja za vsebino...
pa veliko sreče pri nadaljnih uspehih :)
lp,x
Excuses are useless! Results are priceless!
Elemen_T ::
Res lepo, veliko boljše kot prej, neprimerljivo in oh in sploh :) Sam še volja je potrebna
Tomi ::
Nova stran je veliko lepša..
Sicer pa nimam pripomb ( hm, mogoče se mi le ne da pisati, ampak res jih nimam ), edino mogoče linki na "povezevah" ( vir ) bi lahko delali, pa tudi na onih pri bannerjih..
Sicer pa veliko volje še naprej..
Sicer pa nimam pripomb ( hm, mogoče se mi le ne da pisati, ampak res jih nimam ), edino mogoče linki na "povezevah" ( vir ) bi lahko delali, pa tudi na onih pri bannerjih..
Sicer pa veliko volje še naprej..
metrodusa.blogspot.com
gkovac ::
uf stari moj... zadal si si res ogromno nalogo... to kar delas je sicer dobro, ampak upam da te ne bo minilo
sicer pa velik srece! page pa izgleda lep... le aredi ga tako, da bojo strani povsod enako velike... v mislih imam predvsem srednjo tabelo k se premika odvisno od vsebine.... to je samo moje mnenje
lp,SuLc
sicer pa velik srece! page pa izgleda lep... le aredi ga tako, da bojo strani povsod enako velike... v mislih imam predvsem srednjo tabelo k se premika odvisno od vsebine.... to je samo moje mnenje
lp,SuLc
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jutri imam svoj 25. rojstni danOddelek: Loža | 1932 (1159) | Nejc Pintar |
» | Vsak začetek ima svoj konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 5212 (5212) | flipflop |
» | Vprašanje za študente FRIOddelek: Šola | 3168 (2462) | Zzzzzzz |
» | Telebajski hunterOddelek: Omrežja in internet | 2151 (1764) | Evil|One |
» | Koliko oglasov na Slo-Tech?Oddelek: Novice / Obvestila | 2112 (2112) | noogy2noogy |