Forum » Loža » narečja...in njihove izpeljanke
narečja...in njihove izpeljanke
cortez ::
mene pa zanima ali mogoče poznaste kir umetnikje najboljši predstavnik svoje pokrajine in tudi poje v narečju. Js poznam samo :
Goriška.... Iztok Mlakar
Pomurje...Vlado Kreslin
Koroška...
Štjajerska ...( Dule Vaupotič
Gorenjska...
Posočje...
Brkini...
Pomurje...
Notranjska...
Posavje..
Dolenjska...
....
Vem ,da je za Koroško en ful dober glasbenik, sam se ga ne morem spomnt ( tak velik klobuk ima, brado, pa v črno-bele obleke se oblači..pa neko palco ma tud, se mi zdi)
Men se najbolš zdi zanimiva Koroščina, to dvojezičje pa to. Pa tisti r.ji, ki to niso
Kakšno je vaše mnenje o tem?
Goriška.... Iztok Mlakar
Pomurje...Vlado Kreslin
Koroška...
Štjajerska ...( Dule Vaupotič
Gorenjska...
Posočje...
Brkini...
Pomurje...
Notranjska...
Posavje..
Dolenjska...
....
Vem ,da je za Koroško en ful dober glasbenik, sam se ga ne morem spomnt ( tak velik klobuk ima, brado, pa v črno-bele obleke se oblači..pa neko palco ma tud, se mi zdi)
Men se najbolš zdi zanimiva Koroščina, to dvojezičje pa to. Pa tisti r.ji, ki to niso
Kakšno je vaše mnenje o tem?
EMET ::
rasist !
a na morje se spomneš le, ko ti kuha ??
Vruja,
quai ITA del:
Rudi Bučar
a na morje se spomneš le, ko ti kuha ??
Vruja,
quai ITA del:
Rudi Bučar
EMET is the truth ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V katero slovensko regijo bi šli živet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18896 (14400) | zobnik |
» | IKEA Graz - a kdo gre - iz MSobote ali LjutomeraOddelek: Loža | 2051 (1634) | fosil |
» | Kam v Sloveniji povabiti drago?Oddelek: Loža | 2653 (2261) | nejcek74 |
» | Zaščitna klavzula - podpis peticijeOddelek: Problemi človeštva | 4952 (4519) | Vikking |
» | PrvoaprilskeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2595 (2595) | planetparty |