Forum » Operacijski sistemi » Norton ghost alternative
Norton ghost alternative
zhigatsey ::
Živjo,
Na rač. si bom dal Slackware in Windows, dosedaj sem imel samo Win, in sem za backup c particije uporabljal,
norton ghost. Sedaj me pa zanima, če lahko še naprej uporabljam nortona za backup. Imam samo en disk, ki bo
razdeljen na particije in sicer:
C: NTFS - kle bojo winsi
D: NTFS - pac kar bo gor
potem pa se / in /home,
Za izbiro operacijskega sistema bom uporabljal LILO, in se mi zdi, da bo norton povozil MBR in bo šlo vse v tri krasne, zato
me zanima, če lahko v Linuxu lahko kako naredim sliko C particije in jo pac shranim kamor koli, oz. na kakšen način imate rešeno
to vi.
Hvala za odgovore
Na rač. si bom dal Slackware in Windows, dosedaj sem imel samo Win, in sem za backup c particije uporabljal,
norton ghost. Sedaj me pa zanima, če lahko še naprej uporabljam nortona za backup. Imam samo en disk, ki bo
razdeljen na particije in sicer:
C: NTFS - kle bojo winsi
D: NTFS - pac kar bo gor
potem pa se / in /home,
Za izbiro operacijskega sistema bom uporabljal LILO, in se mi zdi, da bo norton povozil MBR in bo šlo vse v tri krasne, zato
me zanima, če lahko v Linuxu lahko kako naredim sliko C particije in jo pac shranim kamor koli, oz. na kakšen način imate rešeno
to vi.
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [WinXP] Kako postaviti učinkovit & odporen sistem za 'navadne' uporabnike?Oddelek: Operacijski sistemi | 1699 (1421) | dronyx |
» | GhostOddelek: Programska oprema | 1610 (1493) | Jeronimo |
» | Prenos sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1374 (1233) | bozicek |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3582 (2812) | smirnof |
» | Image diska - a se da takga nardit? Npr GoBackOddelek: Programska oprema | 1407 (1255) | fm13 |