Forum » Pomoč in nasveti » 3* RESTART HELP ME
3* RESTART HELP ME
HIP_HOP ::
zdravo
moj kolega ima problem. vedno ko vžge rač. ga mora 3*vgasnt in 3*vžgat. to menda zato da se mu bios resetira. sam sma dala v biosu vse na default, pa ni nič pomagal. drugače pa je dal ko je prejšnič inštaliral windowse xp dve particije v eno. in reku mi je da ko je vstavil sistemsko za windows ME mu je napisal da mora imeti dve particije.
ko sma probala na novo naložil windows XP, sma dala v biosu boot from cd, in spet trikrat vgasnt 3*vžgat. potem ko končno vžge, začne boot z cdja mu
pa napiše disk SATA device not found. kaj to pomen mi sploh ni jasn
ma pa atlon xp 2200, ati radeon, 60 g diska, 512 ddr
lp
moj kolega ima problem. vedno ko vžge rač. ga mora 3*vgasnt in 3*vžgat. to menda zato da se mu bios resetira. sam sma dala v biosu vse na default, pa ni nič pomagal. drugače pa je dal ko je prejšnič inštaliral windowse xp dve particije v eno. in reku mi je da ko je vstavil sistemsko za windows ME mu je napisal da mora imeti dve particije.
ko sma probala na novo naložil windows XP, sma dala v biosu boot from cd, in spet trikrat vgasnt 3*vžgat. potem ko končno vžge, začne boot z cdja mu
pa napiše disk SATA device not found. kaj to pomen mi sploh ni jasn
ma pa atlon xp 2200, ati radeon, 60 g diska, 512 ddr
lp
Spajky ::
Ali napajalnik ali napihnjeni kondici na plati najverjetneje ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija windows 7 na IDE diskOddelek: Operacijski sistemi | 1115 (928) | solatko |
» | Problem pri inštalaciji Windowsov xp na novo!Oddelek: Programska oprema | 1961 (1675) | Al-Ni |
» | Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4468 (3803) | WarMaker |
» | Računalnik se noče ugasnitiOddelek: Programska oprema | 1283 (1081) | Rippy |
» | Navijanje Celerona 400?Oddelek: Navijanje | 1319 (1014) | McWolf |