Forum » Kaj kupiti » Kje (v Sloveniji) do fanless napajalnika???
Kje (v Sloveniji) do fanless napajalnika???
antonija ::
Pregledau sem vse online trgovine (ki jih poznam), pa majo v JAEtu clo anteca na ceniku, ni pa na zalogi. (in seveda nimajo pojma kdaj ga bojo dobil, ce ga sploh bojo...)
Ce kdo ve kje bi se dal pri nas kej takega dobit, nej prosim pove!!!
Ce kdo ve kje bi se dal pri nas kej takega dobit, nej prosim pove!!!
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Tole pa morm zdraven dopisat:
Mlacom je zastopnik za Thermaltake za Slovenijo.... in Thermaltake ma en zlo lustn fanless napajalnik , ki ga pa je (glede na geizhals.at) v EU zmanjkalo. In jst klicem Mlacom ce oni to majo (itak da nimajo), pol pa vprasam ce lahko (ker so oni pac zastopnik za Slo) narocijo en model zame. In mi tip gladko rece: "Ne. Pri nas pa tega ne prodajamo in ga se nekaj casa ne bomo prodajali." A je res tolk tezko narocit en model da pride z nasledno posilko?
Kolk "zlo tihi" pa so tagani? Zdej mam Enermaxa, pa mi gresta tista dva venta ze zlo na zivce. A se da kje probat PSUje da bi slisu kolk so tihi? Sam ne v stacuni polni strank in galame, ampak nekje kjer je tisina....
Mlacom je zastopnik za Thermaltake za Slovenijo.... in Thermaltake ma en zlo lustn fanless napajalnik , ki ga pa je (glede na geizhals.at) v EU zmanjkalo. In jst klicem Mlacom ce oni to majo (itak da nimajo), pol pa vprasam ce lahko (ker so oni pac zastopnik za Slo) narocijo en model zame. In mi tip gladko rece: "Ne. Pri nas pa tega ne prodajamo in ga se nekaj casa ne bomo prodajali." A je res tolk tezko narocit en model da pride z nasledno posilko?
Kolk "zlo tihi" pa so tagani? Zdej mam Enermaxa, pa mi gresta tista dva venta ze zlo na zivce. A se da kje probat PSUje da bi slisu kolk so tihi? Sam ne v stacuni polni strank in galame, ampak nekje kjer je tisina....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
burkiburke ::
pri cool pc-ju se lahko zmeniš in brez težav naročijo Yesico, silentmaxx, mogoče tudi Thermaltake Fanless napajalnik...
TribesMan ::
antonija, če imaš v kišti vsaj en disk Tagana ne boš slišal... tok tih je. Če pa maš še kakšen vent v kišti pol ti pa garantiram da bo vse ostalo 3* bolj glasno.
Fanless je res kul, sam na koncu se človek vpraša če je res vredno dat tolk denarja, poleg tega pa pri fanless napajalniku nimaš popolnoma nobene ventilacije kište... Sej tud Tagan ne premakne nevem kolk zraka, vendar vsekakor je malo VELIKO bolje kot pa nič. Kup tamalga tagana 330W... je poceni 13k, pa še malenkost tišji je od močnejših modelov. 330W je pa tud zadost... če nisi nevem kak ekstremni overclocker z dvema grafičnima. ;)
Aja obstaja pa še LC Power... no sej sploh ne dvomim da nas Caligula ne bi spomnil nanj ;)
LP
TribesMan
Fanless je res kul, sam na koncu se človek vpraša če je res vredno dat tolk denarja, poleg tega pa pri fanless napajalniku nimaš popolnoma nobene ventilacije kište... Sej tud Tagan ne premakne nevem kolk zraka, vendar vsekakor je malo VELIKO bolje kot pa nič. Kup tamalga tagana 330W... je poceni 13k, pa še malenkost tišji je od močnejših modelov. 330W je pa tud zadost... če nisi nevem kak ekstremni overclocker z dvema grafičnima. ;)
Aja obstaja pa še LC Power... no sej sploh ne dvomim da nas Caligula ne bi spomnil nanj ;)
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Zdej najbolj slisim enermaxa. Mislu sm da je zalman na procu tolk glasen, pa sm ga enkrat odklopu za par minut, pa je blo se zmeri enak glasno. Tko da zdej napajalnik hocem tih kot miska! Mrtva!!! Pa ker naj bi le-ta zdrzal mal vec kot pa ostale komponente, upam da se mi bo splacal nabavit drazjega in tihega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri SILENT napajalnik, do 15KOddelek: Kaj kupiti | 1138 (908) | WhiteWolf |
» | Kupil bi napajalnik - najbolj tihega! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5368 (4188) | St@jler |
» | Glasnost računalnika-OhišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1755 (1420) | nuclear |
» | Kter napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2414 (2066) | mojcamaja |
» | Najtisji napajalnik ?!Oddelek: Kaj kupiti | 2447 (1228) | C_maniak |