Forum » Pomoč in nasveti » Problem z diskom - VELIK!
Problem z diskom - VELIK!
AndyS ::
Vceraj sem si hotel zapeci cd z nerotom in kar naenkrat mi racunalnik zamerzne... prej nisem delal nic, ker sem ravno prišel domov. Racunalnik je bil zamrznjen približno 5 sekund, potem pa se je sam izklopil. Slišal se je tist zvok, kot da se je eden od diskov ugasnil. Ob ponovnem zagonu se windows ni mogel zagnati, ker ni našel neke datoteke v mapi system32.. Predlagal mi je naj popravim OS z uporabo recoveryja.
Jaz sem enostavno dal cez windowse in mi vse normalno dela, RAZEN drugega diska ki bi ga rad kar sam formatiral! Na prvem disku sem imel system, igre, programe... na drugem pa samo musko - nic drugega!
Ker pa sem DJ in je bil ta 100GB arhiv muske moj edini arhiv, valda d sedaj nocem formatirati diska.. KAKO NAJPRIDEM DO GLASBE??
p.s.: Disk ima iste simptome na 3eh razlicni racunalnikih - sistem ga normalno zazna, vendar deluje kot da ne bi imel particije! Upam, da mi bo kdo lahko pomagal!
LP
Andrey
Jaz sem enostavno dal cez windowse in mi vse normalno dela, RAZEN drugega diska ki bi ga rad kar sam formatiral! Na prvem disku sem imel system, igre, programe... na drugem pa samo musko - nic drugega!
Ker pa sem DJ in je bil ta 100GB arhiv muske moj edini arhiv, valda d sedaj nocem formatirati diska.. KAKO NAJPRIDEM DO GLASBE??
p.s.: Disk ima iste simptome na 3eh razlicni racunalnikih - sistem ga normalno zazna, vendar deluje kot da ne bi imel particije! Upam, da mi bo kdo lahko pomagal!
LP
Andrey
- spremenil: AndyS ()
ql000 ::
poskusi uporabiti kako live distribucijo linux-a (ST, Knoppix, Suse live eval, UBUNTU,..) pa probaj z njimi rešit podatke, drugače pa kak recovery data program za Winse, npr. Handy recovery!
LP
LP
Sycroft ::
ze veckrat povedano... ampak ok:) npr eden od dobrih programov je getdataback for x, kjer je x ntfs ali fat32ipd. ...torej, zavijes v cvetlicarno in nabavis zadevo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poln C diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3963 (3237) | Invictus |
» | Sesutje diska / windowsa 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3662 (3149) | Seljak |
» | Problem ki ga ne znam identificirati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5988 (4833) | unknownjnz91 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4930 (3912) | Dejk0 |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3829 (3339) | Dead_Eye |