Forum » Kaj kupiti » WD 80 Hard drive in QDI P6i440zx/z9 motherboard
WD 80 Hard drive in QDI P6i440zx/z9 motherboard
aleksander10 ::
Imam en problem:
Sem kupil WD 80 GB disk in sem ga hotel priklopiti na en starejši mlinček, pa zadeva ne prepozna diska. Na mlinčku je zadnji BIOS update in ta naj bi podpiral diske to 80 GB.
Ker je disk ATA100 ali moram obvezno imeti ATA 100 kabel ali je lahko tudi kakšen starejši?
Bi lahko kaj drugega še preveril?
Sem kupil WD 80 GB disk in sem ga hotel priklopiti na en starejši mlinček, pa zadeva ne prepozna diska. Na mlinčku je zadnji BIOS update in ta naj bi podpiral diske to 80 GB.
Ker je disk ATA100 ali moram obvezno imeti ATA 100 kabel ali je lahko tudi kakšen starejši?
Bi lahko kaj drugega še preveril?
Aleksander
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
Tomay ::
Sem mel to plato, samo diska večjega od 40GB nisem gor priklapljal. S tem technology biosom, ki naj bi podpiral večje diske pa je večina imela težave, ker je zelo hroščav.
Voodoo 4Ever
aleksander10 ::
Sem si kar mislil. Hvala za odgovor.
Bomo zamenjal disk za manjšiga pa bo: UPAM
Bomo zamenjal disk za manjšiga pa bo: UPAM
Aleksander
Tomay ::
Pri dveh 20gb diskih (western digital), mi je pri bootu napačno kazalo velikost diska, drugače pa sta delala normalno. 40GB maxtor je delal b.p., sem pa potem ploščo raje zamenjal in svetujem, da tako storiš tudi ti.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako velik disk v stari PC?Oddelek: Strojna oprema | 2005 (1702) | kixs |
» | WD 200 GB ataOddelek: Pomoč in nasveti | 2317 (2098) | Gutjerez |
» | HD in UDMAOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1096) | StratOS |
» | Kako velike diske podpira moja plataOddelek: Strojna oprema | 1056 (973) | Black Dragon |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10585 (7770) | Keyser Soze |