Forum » Pomoč in nasveti » ASUS Radeon 9600XT + vsebina škatle
ASUS Radeon 9600XT + vsebina škatle
urban99 ::
LP vsem!
Je kdo izmed vas pri podjetju JAE kupil grafikuljo ASUS ATI RADEON 9600XT/TD 128 MB DDR? Zanima me, kaj ste dobili zraven kartice - na sliki škatle, ki jo ima JAE objavljeno na svoji strani, je namreč tudi napis "Half life 2 - free game", medtem ko na Asusovi strani tega ni med dodatki.
No, jaz sem tam kupil kompjuter, vse dodatke dobil zapakirane v škatlo od mamaplate in HL ni bilo zraven pa me zanima, če slučajno... ali pa je zgolj slika zavajajoča?
BTW: ste zraven dobili samo s-video/composite konverter ali še kakšnega?
TNX 4 help!
Je kdo izmed vas pri podjetju JAE kupil grafikuljo ASUS ATI RADEON 9600XT/TD 128 MB DDR? Zanima me, kaj ste dobili zraven kartice - na sliki škatle, ki jo ima JAE objavljeno na svoji strani, je namreč tudi napis "Half life 2 - free game", medtem ko na Asusovi strani tega ni med dodatki.
No, jaz sem tam kupil kompjuter, vse dodatke dobil zapakirane v škatlo od mamaplate in HL ni bilo zraven pa me zanima, če slučajno... ali pa je zgolj slika zavajajoča?
BTW: ste zraven dobili samo s-video/composite konverter ali še kakšnega?
TNX 4 help!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je vredu ta grafična? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4939 (4105) | boštjan |
» | JAE in njihovi odzivi na emaileOddelek: Kaj kupiti | 2523 (1194) | pazduha |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11223 (7715) | flisko |
» | evo! nova konfiguracija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3838 (3045) | romell |
» | Grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1718 (1180) | pingec |