Forum » Programska oprema » KOPIJA PARTICIJE
KOPIJA PARTICIJE
luky ::
Vem, da je o tem bilo že pisano, vendar ne najdem. Zanima je naj mi kdo pove točno ime programa, ki naredi IMAGE particije ki je NFST na drugo particijo diska prav tako NFST.
Sicer imam NORTON GHOST 2003, vendar ko se naloži iz diskete ne pokaže NFST particije ampak samo FAT. Naredi pa IMAGE diska na particijo FAT.
Če je pa druga particija tudi NFST pa prosim kako oz. s katerim programom naredit IMAGE.
Sicer imam NORTON GHOST 2003, vendar ko se naloži iz diskete ne pokaže NFST particije ampak samo FAT. Naredi pa IMAGE diska na particijo FAT.
Če je pa druga particija tudi NFST pa prosim kako oz. s katerim programom naredit IMAGE.
T(he) Boss ::
NTFS je.
Probaj novega ghosta, menda je ze 2005 zunaj. Probas lahko tudi z partiton magicom, meni je uspelo z njim skopirat zagonsko particijo, tudi o zastonjskih orodjih za taksno delo se je govorilo, samo to se pa ne spomnim.
Probaj novega ghosta, menda je ze 2005 zunaj. Probas lahko tudi z partiton magicom, meni je uspelo z njim skopirat zagonsko particijo, tudi o zastonjskih orodjih za taksno delo se je govorilo, samo to se pa ne spomnim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ghostanje NTFS particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1873 (1560) | zee |
» | Kako narediti image XPOddelek: Programska oprema | 3452 (3244) | poweroff |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3556 (2786) | smirnof |
» | Kopiranje disk to diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1345) | Kriko |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2371 (1742) | BlackHole |