Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako utišat ventilatorje?
Kako utišat ventilatorje?
glinik ::
V mašinci imam vsega skupaj 7 ventilatorjev. 6 je 80 in ena 120-tka. Sedaj mi itak vsi delujejo na 5V. Ampak počasi se navajam in me je to začelo motit. Kako bi jih torej utišal, prosim za predloge. Vsekakor ne morem nižat napetosti, drugače se bodo nehali vrtet
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Dr_M ::
ugasnes racunalnik.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
boštjan ::
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Ja, to bo ja ... vse bom vgasno in tišina bo tu Al pa bom celo mašinco v deko ovil ...
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
SodVina ::
Malo pocekiraj, a je kateri bolj glasen. Mogoce bi jih lahko zamenjal z kaksnim ys-tech-om na nizkih obratih. ni samo pomembno, kako velike ventilatorje in na koliko voltov jih imas, ampak tudi, kaksni so. Sicer pa z vodnim bi se dalo kaksen ventilator zamenjat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()
Saj imam vodno ... Poišev podpisu ...
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Ne 7, imam jih 8!!
5 za hladilnik oz. radiator,1 za grafo, 1 za napajalnik in 1 za mosfete. Inprideš na št. 8
Lp
5 za hladilnik oz. radiator,1 za grafo, 1 za napajalnik in 1 za mosfete. Inprideš na št. 8
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
Zdaj sem vsak ventilator čekiral. Vsi so tiho. Slišim tiho piskanje. Bojim se , da je to disk, ki lepo tiho piska na dnu ohišja. Saj leži na peni, ampak se vseeno oglaša. Nekaj bom že naredil ...
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Keyser Soze ::
Vse kar leži pri tleh v ohišju na kakšni peni in piska je posledično zelo nevarno, saj prenaša bolhe in druge kužne zadeve.
Tako da ti priporočam, da zadevo močno udariš s kladivom, tako da za sigurno neha piskat in jo zakoplješ na vrtu.
Tako da ti priporočam, da zadevo močno udariš s kladivom, tako da za sigurno neha piskat in jo zakoplješ na vrtu.
Reči raje tako: Vrži proč in mi povej kam
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Spajky ::
He he, tudi za tisto tiho piskanje (pazi, ko se ščasoma ležaj znuca čez kako leto piska in gre na živce dosti bolj!) imam jest zdravilo na moji strani pod komp/modifik ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako utišati disk u mašiniOddelek: Strojna oprema | 1497 (1192) | amigo_no1 |
» | Dušenje zvoka pri hlajenjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1158 (1033) | DFMax |
» | popolnoma tiho vodno hlajenejeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1876 (1556) | piki64 |
» | disk SAMSUNG SV4002HOddelek: Pomoč in nasveti | 859 (823) | Spajky |
» | Watercool Silent Star, vodni blok za 2 trda diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1418 (1143) | burkiburke |