Forum » Pomoč in nasveti » KERNEL32.DLL
KERNEL32.DLL
blue96 ::
Nekaj me zanima in vas vprasam ce se vam je kaj podobnega ze kdaj zgodilo... Kadar prizgem acunalnik mi najde napako na kernel32.dll, tko da morm ene parkrat pritisnit ctrl-alt-delete... to datoteko sem tudi ze obnovil z enako iz drugega racunalnika z istim winsom... zdej morm dat samo se cancel in sem v namizju...
a se da to stvar popolnoma popravit...
a se da to stvar popolnoma popravit...
.
MaD_Mavr0 ::
Seveda;
[1.možnost in zame edina ]
Saj veš kaj je Microsoft in kaj so Windowsi....
Kernel32.dll je sistemska datoteka tvojega systema, ki je ne moreš nadomestiti z tisto od "soseda".
Najbolje bo da ponovno naložiš Winse
[1.možnost in zame edina ]
Saj veš kaj je Microsoft in kaj so Windowsi....
Kernel32.dll je sistemska datoteka tvojega systema, ki je ne moreš nadomestiti z tisto od "soseda".
Najbolje bo da ponovno naložiš Winse
OZZY ::
Jest sem mel kar prej dost problemu z njo. Mam pa jo še z eno, ki mi kar nekaj šteka-Mi napiše, da se ne odziva in jo potem dam ,,končaj opravilo`` in je. Samo ne vem zakaj se je to sedaj pri men pojavlo. Kur* in winsi.
Go with the flow.
frudi ::
pa ne mi reč, da nimaš tistih 20 minut časa da reinstaliraš windowse?
no, razn če maš win2k, potem te razumem... . ampak v tem primeru lahko popraviš s setup programom.
no, razn če maš win2k, potem te razumem... . ampak v tem primeru lahko popraviš s setup programom.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
TTine ::
Res, probaj najprej na novo instalirat Windows-e, ce pa napaka ne izgine je problem v RAM-u. Upam, da je tvoj racunalnik se v garanciji!
LP
Tine.
LP
Tine.
blue96 ::
instalirat winse... okey tisto urco, to ze gre, kva pa pol vse nalagat, nastavitve, a bom en teden samo to pocel... no, v bistvu sem ze vajen, sej se to vcasih tudi po veckrat/mesec dogaja...
se enkrat, sad
se enkrat, sad
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 748 (667) | hojnikb |
» | Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1624) | jarni2 |
» | Neka napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (955) | primzx |
» | Težave v Windows MEOddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (871) | karafeka |
» | kernel32.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1231) | alf__ |