Forum » Programska oprema » Azureus(bittorent) kar od enkrat crknil?
Azureus(bittorent) kar od enkrat crknil?
Trancedeejay ::
HI
Vceraj sem normalno downloadal preko Azureusa in kar naenkrat je javil en error zarad nekej java machine. In pol jest uninstaliram java machine, pol ni delal in pol se azureusa in potem vse skupaj spet namestim na novo a ga se vedno serje in mi napise:v okencku, ki se imenuje JavaVirtual Machine Launcher: Fatal exception occured,program will exit. Zdej ne morem nic downloadat. A je imel kdo ze take probleme? Sem ze pogledal ce je kaj s spy varianto in dal ad ware dol(nasel je ene buge), vendar se vedno stvar ne spila.
Have a nice Day
Matt
Vceraj sem normalno downloadal preko Azureusa in kar naenkrat je javil en error zarad nekej java machine. In pol jest uninstaliram java machine, pol ni delal in pol se azureusa in potem vse skupaj spet namestim na novo a ga se vedno serje in mi napise:v okencku, ki se imenuje JavaVirtual Machine Launcher: Fatal exception occured,program will exit. Zdej ne morem nic downloadat. A je imel kdo ze take probleme? Sem ze pogledal ce je kaj s spy varianto in dal ad ware dol(nasel je ene buge), vendar se vedno stvar ne spila.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Blue22 ::
men se je ze 2kat obesu..enkat tako ko teb enkat mi je pa share ratio umru...ne vem...life sucks
kurc kne vem kaj bi napisu
sloxl8 ::
Trancedeejay,
imaš verzijo 2.2.0.0?
Če je temu tako, potem je verjetno podobno kot pri meni. Z DL-om količina zasedenega pomnilnika (če gledaš procese) stalno narašča. Ko ga enkrat zasede do konca, se očitno JAVAW sesuje.
Rešitev: Naloži verzijo 2.1.0.4 nazaj. S sourceforge-a snemi samo azureus2.1.0.4.jar, Azureus zaustavi, prekopiraj datoteko v Azureusov imenik, jo preimenuj v azureus2.jar in program znova zaženi. Potem bi moralo kolikor toliko normalno delati.
imaš verzijo 2.2.0.0?
Če je temu tako, potem je verjetno podobno kot pri meni. Z DL-om količina zasedenega pomnilnika (če gledaš procese) stalno narašča. Ko ga enkrat zasede do konca, se očitno JAVAW sesuje.
Rešitev: Naloži verzijo 2.1.0.4 nazaj. S sourceforge-a snemi samo azureus2.1.0.4.jar, Azureus zaustavi, prekopiraj datoteko v Azureusov imenik, jo preimenuj v azureus2.jar in program znova zaženi. Potem bi moralo kolikor toliko normalno delati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487330 (37466) | Rias Gremory |
» | Vprašanje - torrent in preobremenitev routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 3899 (3680) | OmegaBlue |
» | internet konekšn gone bad :(Oddelek: Omrežja in internet | 2226 (1894) | vipeer |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15534 (12664) | simnov |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4545 (4545) | zile |