Forum » Kaj kupiti » Lastniki MSI K7T TURBO
Lastniki MSI K7T TURBO
OldSkul ::
Ja jaz jo tud mam in je odlična samo problem so BIOSI pa ene funkcije za ram ni samo se jo vseeno da omogočit tud brez najnovejšega biosa!
G[e]c ::
Men je tud ful vsec vse lepo dela. Da pa bi bila plata zame ki nisem oc freak popolna bi lahko mela se ventilator na cipsetu. Evo to bi blo pa vse res druzga nc ne pogresam.
tico ::
Ja tako ce mislis extremno navijat pol ni ne vem kaj (pomanjkanje nastavitev za ram v biosu). za normalno rabo je cisto v redu. Ce jo nameravas kupiti ti priporocam da kupis verzijo 3.0b. ker verzija brez "b" ima neke probleme z mnozilniki (vsaj pri moji je tako). aja pa plata je stabilna ko skala.
borchi ::
Mel prej Epox 8KTA3, zdej pa to MSIjevo Turbo in ti lahko odkrito povem, da je Epoxova v vseh pogledih boljša.
borchi
borchi
l'jga
Ja epox 8kta3 ima v novem biosu moznost nastavljanja ras to cas latency, precharge in se nekaj se mi zdi in to z doblrim ramom da boljse rezultate. sicer lahko vse to vlkopis tudi na MSI-jevi s pomocjo wpcrset-a ampak pri meni vcasih kaj zajebavle tako da se mi zdi da je bolj "ziher" to nastavljanje v biosu.
OldSkul ::
Tico da se nov BIOS gor pa dela.
Jaz bi si ga dal toda mal me je strah tako da ne kaj preveč srečen uživam v bistvu slabih perfomarsah!
Jaz bi si ga dal toda mal me je strah tako da ne kaj preveč srečen uživam v bistvu slabih perfomarsah!
|Luka| ::
Ja MSI je "kr" v redu sam tista neumnost z multiplierji me mal mori
- tko da bom nazaj nesu.
Al pa ce ma kdo kksno drugo idejo.
Aja pa BIOS je tazadn gor
- tko da bom nazaj nesu.
Al pa ce ma kdo kksno drugo idejo.
Aja pa BIOS je tazadn gor
sadarj79 mislim da sem sprobas vse bios verzije razen tazadnje in v nobeni ni bilo nastavitev ra ram (razen spd on/off in cas latency) za najnovejso verzijo pa dvomim da ima dodatne nastavitve za ram.
Lix: ja z mnozilniki je tako tako. Z uradnimi verzijami biosov ne mores nastavit mnozilnika manjsega od default mn. tvojega proca. sicer bi naj obstajal en nacin da das gor prvo overclockerski bios in nastavis nizji mnozilnik nato pa enostavno nadgradis na novejsega in bi naj nato tudi v novem biosu delali nizji mnozilniki. Sam tega nisem probal sem pa bral o tem na raznih forumih.
ce pa ti plata tudi z overclockerskim biosom ne zniza mnozilnika pa probaj tako da gres v bios nastavis zelen mnozilnik in das shrani in med "dvema klikoma" izklopis strom (potegnes ven vtikac....) strom priklopis po par sekundah in voila, pri meni je delalo.
Lix: ja z mnozilniki je tako tako. Z uradnimi verzijami biosov ne mores nastavit mnozilnika manjsega od default mn. tvojega proca. sicer bi naj obstajal en nacin da das gor prvo overclockerski bios in nastavis nizji mnozilnik nato pa enostavno nadgradis na novejsega in bi naj nato tudi v novem biosu delali nizji mnozilniki. Sam tega nisem probal sem pa bral o tem na raznih forumih.
ce pa ti plata tudi z overclockerskim biosom ne zniza mnozilnika pa probaj tako da gres v bios nastavis zelen mnozilnik in das shrani in med "dvema klikoma" izklopis strom (potegnes ven vtikac....) strom priklopis po par sekundah in voila, pri meni je delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dogodivščine z EPOX 8K9A in XP 1700+Oddelek: Navijanje | 1047 (888) | TribesMan |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4605 (3646) | rc-car |
» | Nekaj malega za mozgane napenjat (OCjanje)Oddelek: Navijanje | 1558 (1213) | zizi |
» | EPOX 8KTA3Oddelek: Navijanje | 1922 (1627) | danielka84 |
» | Priporočam: barvanje L7 mostičkovOddelek: Navijanje | 1697 (1331) | Zucko |