» »

Je problem Arnes ali moj modem

Je problem Arnes ali moj modem

Boky ::

Imam accaunt na arnesu. Problem pa je, da se mi dostikrat zgodi, da imam ful slab prenos. Tudi Arnesova domaca stran se mi pocasi nalaga. Fora pa je v tem, da ce se diskonektan in nato takoj spet poveze, stvari letijo spet z polno paro. Vedno ko sem povezan na internet imam pognan system monitor z katerem vidim kaj se dogaja z downloadom in uploadom, tako da takoj vidim ce je spet ena tistih "mrtvih povezav", ko le tu pa tak kaj prikaplja. Imam Robotiksov 56k winmodem. So komou od vas na arnesu to tudi dogaja ali samo meni.

MTB ::

Jaz imam isti modem. Meni pa se včasih zgodi, da se modem poveže, ko pa bi moral preveriti uporabniško ime in geslo pa povezavo prekine. Drugače pa ko povezava uspe vse dela OK.

RS

Boky ::

To se tudi meni vcasih zgodi, za to se ne sekiram. Hujse je ko visim nekaj cajta na netu, ker gre vse skupaj polzje pocasi. Ko pa se rekonektam pa stvar poleti, tako da je krivec definitivno povezava med mod mdemoma. Si bom poiskusal sposodit accaunt(ne arnes)

burekar ::

Men se isto sranje dogaja, sem pa iz Celja kjer je menda še posebej slaba centrala. Kaj čmo, vsaj zastonj net je.

blue96 ::

tudi v kopru kdaj crkhne...
.

Mitja 34 ::

Meni se to tut dogaja(okolica MB),ampak samo ponoči(preobremenjenost Arnesa...)

Tomi ::

Sam sem tudi na celjski centrali, pa imam 33.6 modem, pa mi dela čisto lepo.. Res je pa, da sem vedno gor ob poznih urah..
metrodusa.blogspot.com

Boky ::

Preobremenjenost arnesa ? Nebi rekel, ker se recimo se v isti minuti rekonektam in stvari letijo, ce bi pa ostal na prejsnji povezavi se pol ure se stvari nebi spremenile. Ugotovil sem, da rekonekt (ali 2) pomagata. Zdaj me samo zanima ce moj modem kaj sere, ali ima arnes vmes kak bolan modem je kaj tretjega.

Dami ::

Mam 3com-ov pro ta (isdn) pa mam tud probleme z arnesom. Včasih sploh zveze ne dobim (kot da ni računalnika na drugi strani) al pa me med preverjanjem gesla dol vrže. Vse prepogosto pa se mi dogaja da se mi prenos kr ustavi (sam surfanje, če fajle dol vlečem leti skoz med 7-8 kb/s). Možn da so winsi in IE krivi kr mi ful zmrzuje.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Občasni nekajminutni izpadi Arnesa preko kabla?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
533906 (2951) bastadu
»

KKS, Arnes - a vas kej zeza v mozek?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
996142 (4374) Soprano
»

problem z telekomom!!Pomagajte

Oddelek: Omrežja in internet
382416 (1555) zile
»

kbel in prenos iz neta!

Oddelek: Omrežja in internet
382301 (1439) [t502]
»

modem

Oddelek: Pomoč in nasveti
131416 (1268) DeLuX

Več podobnih tem