Forum » Loža » pozdrave iz jahorine
pozdrave iz jahorine
Tic ::
Tle sem zdaj na 1600m nadmorske visine in sem konco usposobu internet. Pa sem mogu en post napisat, saj so me ze prsti srbeli :))) Hehe, nic, uzivajte, mogoce poslejm kako sliko.
Lep pozdrav, Tic
Lep pozdrav, Tic
persona civitas ;>
- zaklenil: sketch ()
madmitch ::
Iz tvojega naslova mi, ki govorimo slovensko, razumemo, da si bil V Jahorini in ne NA Jahorini, saj si poslal pozdrave IZ Jahorine.
Sedaj lepo vzemi učbenik za 2 razred in ponovi slovnico.
Sedaj lepo vzemi učbenik za 2 razred in ponovi slovnico.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
borchi ::
okej, zdej je uradno!
slovnično čivkanje (ziggga in kompanjoni, hint, hint...) je bolj dolgočasno kot windows/linux in ie/firefox thread-i.
slovnično čivkanje (ziggga in kompanjoni, hint, hint...) je bolj dolgočasno kot windows/linux in ie/firefox thread-i.
l'jga
madmitch ::
A grozim? Ja v katerem delu mojih dveh pisanj si opazil kakršno koli grožnjo?
Če si mislil "zgrozim", si imel prav. Vedno se zgrozim, ko opazim porazno znanje osnov slovenskega jezika. Ne moti me pisanje v narečju ali slengu, me pa v vsekakor zmrazi ob popolni ignoranci določenih ljudi do slovenskega jezika.
Sicer pa, kako si se imel NA Jahorini?
Če si mislil "zgrozim", si imel prav. Vedno se zgrozim, ko opazim porazno znanje osnov slovenskega jezika. Ne moti me pisanje v narečju ali slengu, me pa v vsekakor zmrazi ob popolni ignoranci določenih ljudi do slovenskega jezika.
Sicer pa, kako si se imel NA Jahorini?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raba predloga s/z (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15820 (13396) | jype |
» | Kam na smučanje ? Skupina 70-100 ljudiOddelek: Loža | 2540 (1205) | T-Majo |
» | ZDA si prizadevajo za ponovno dovolitev kasetnih bomb (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 22837 (18501) | Seljak |
» | Kolko kaj overlockarji smucamo :)Oddelek: Loža | 3013 (1881) | noraguta |
» | Družabne igre (Monopoly)Oddelek: Loža | 14046 (13346) | iration |