Forum » Zvok in slika » TV vs. PC
TV vs. PC
zmaj ::
Oi!
Moj TV pa racunalnik se ne marata. Vsakic, ko prizgem racunalnik (ko zadela disk) postane TV toook ljubosumen da zacne spuscat po ekranu take vzporedne vodoravne crte. Crte niso ful mocne, samo vseen ni cool tako gledat TV. No, sej oba se pa tud z GSM-jem ne razumeta, sam to me tok ne moti, ker je GSM bolj tiho(je mirne narave . OK. Kaj naj zdej naredim, da ne bo vec crt po TV, ko prizgen racunalnik?
Moj TV pa racunalnik se ne marata. Vsakic, ko prizgem racunalnik (ko zadela disk) postane TV toook ljubosumen da zacne spuscat po ekranu take vzporedne vodoravne crte. Crte niso ful mocne, samo vseen ni cool tako gledat TV. No, sej oba se pa tud z GSM-jem ne razumeta, sam to me tok ne moti, ker je GSM bolj tiho(je mirne narave . OK. Kaj naj zdej naredim, da ne bo vec crt po TV, ko prizgen racunalnik?
zmaj ::
Ja, zdaj ko sem izklopla anteno ni vec crt. Res je da sm anteno kupla tko en mesec nazaj in sm cist izkljucla moznost, da bi bla lahko antena kriva. Se pravi, da se TV in racunalnik(oba moska) cist dobr razumeta dokler ne pride antena(zenska). Hmmm…ti da mislit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CorelDrawOddelek: Programska oprema | 2161 (1390) | BlackHole |
» | GSM RepetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 10129 (3049) | Cervantes |
» | GSM oddajnik in sevanje na relativno majhni razdaljiOddelek: Znanost in tehnologija | 2406 (1738) | jype |
» | Prvi televizijski kanal v ločljivosti 4K (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 37403 (32498) | M-XXXX |
» | Strojni dodatek za anonimno surfanje po internetu JanusPAOddelek: Novice / Zasebnost | 7845 (3907) | poweroff |