Forum » Strojna oprema » a ma se kdo probleme z momo racing volanom
a ma se kdo probleme z momo racing volanom
SmoKey ::
gas dela samo na 80 procentih!!!odvisno od dneva.ko ga prklopm dela eno dirko pol pa me zacne zaje.....!a ma se kdo take probleme?
Živalsk vrt iz silicijeve doline
boštjan ::
si že zamenjo gonilnik?
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
PrimozR ::
Boštjan gonilniki nimajo veze. Sam mam sicer srečo, zaenkat dela k urca (morm potrkat na les), poznam pa enga k se bo (če se že ni) oglasu pa povedu svoje probleme. mam pa še nega frenda k mu tut gas zajebava pa mal je off-center volan (moj je tut, sam se dobi fix za to).
skyline ::
SmoKey, na zalost nisi edini s tem problemom . Koliko casa ze imas ta volan? Moj je star eno leto in pol, imam iste probleme. Dozdej se nisem nasel 'posega', ki bi napako odpravil, vem le, da je to napaka na neki seriji momotov. Ce imas volan se u garanciji, ga nesi nazaj.
Firebat ::
Ko je racunalnik prizgan in igras kaksno igro samo izstekaj na hitro iz usb connectorja in vkljuci nazaj, potem mora delati. jaz sem imel probleme z logitech gamepadom pa mi zdaj deluje.
Aja Skylinu sm že reku tole. Sprobala sva moja pedala (sm mu jih posodu k sm bil jest na morju) pa mu je lepo delal, tko da če bi zamenu kabel al pa še clo potenciometer od gasa, bi tut mejbi pomagal. Wanna try?
PEK- ::
Obvezno mej tanove driverje + pedal fix ... k pa nevem kje tocno ga dobis.. pol dela use ql :)
Wingmanteam. Sam Skylinu ni lih najbolš delal. Dela pa center fix če ga kdo rab... Men je lepo porpavu
skyline ::
firebat: na volanu tega NE SMES nardit. izklopt USBja med igro. Force feedback se s tem ugasne in pol je nemogoce spilat.
Driverji tut ne pomagajo prov dost...pedal fix pa sploh ne. sicer neki cajta dela, sam k se mu pa zmesa, se mu pa bl kot pa ce pedal fixa nimas.
Sm ze reku: ce ga mas se u garanciji: TAKOJ NAZAJ! ce ga nimas: poslusej P|P|ja
z izklapljanjem kabla za pedale si pa samo zivce unicujes. men pomaga sam, ce na vsake tolk cajta pedala odprem, mal spucam potenciometre pa prah, pol pa par dni dela.
Driverji tut ne pomagajo prov dost...pedal fix pa sploh ne. sicer neki cajta dela, sam k se mu pa zmesa, se mu pa bl kot pa ce pedal fixa nimas.
Sm ze reku: ce ga mas se u garanciji: TAKOJ NAZAJ! ce ga nimas: poslusej P|P|ja
z izklapljanjem kabla za pedale si pa samo zivce unicujes. men pomaga sam, ce na vsake tolk cajta pedala odprem, mal spucam potenciometre pa prah, pol pa par dni dela.
Mihc on je mislu odklopt pa nazaj prklopt.
To sm jest delu neki cajta k se je FFju mal zmešal sam pol sm pogruntov da če u LFSju samo skočm u winse pa nazaj da lepo pol dela.
To sm jest delu neki cajta k se je FFju mal zmešal sam pol sm pogruntov da če u LFSju samo skočm u winse pa nazaj da lepo pol dela.
Kriko ::
Zanima me samo če ste te probleme opazili tudi v nastavitvah volana, ali vam je tam delalo lepo d o100%.
kriko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri volan?Oddelek: Kaj kupiti | 2442 (1781) | LittleDevil |
» | GTR (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 11081 (7337) | frenk |
» | Problem z momo volanom-sem prebral druge posteOddelek: Strojna oprema | 915 (834) | Kriko |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 1918 (1761) | majk2000 |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 2596 (2129) | borchi |