Forum » Loža » Oddajnik + sprejemnik
Oddajnik + sprejemnik
Horhe ::
A ma kdo mogoce kaksen nacrt, vezja za UKW oddajnik in sprejemnik, cim manjsi prosim, al pa ce kdo ve kje se da to dobit...hvala
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
MTB ::
He, he, he. Se vidi, da so izpiti. Ti povem, da je to slaba ideja. Ko sem še hodil v srednjo, so imeli fantje v paralelki takšno zadevo. Sicer je bilo vse v redu, ampak jih je slišal profesor na radiu eno nadstropje nižje. Ne bom govoril o posledicah. Mi smo naredili boljšo varianto, s CB walkie-talkijem in slušalkico z mikrofonom. Slušalko skozi rokav, se nasloniš z ušesom na roko in poslušaš. Če je kriza malce stegneš roko in ob malce napetem kablu ti slušalka sama zleze pod pulover. Sedaj pa je verjetno najboljša zadeva GSM s slušalko, pa ga zatakneš za pas pod pulover. Tistih nekaj 100 SIT pa boš že riskiral za impulze, pa še kvaliteta zvoka je veliko boljša.
Drugače pa imaš načrt oddajnika tukaj. Moč bo sicer malce prevelika, z malce elektrotehniškega znanja pa jo lahko zmanjšaš.
RS
Drugače pa imaš načrt oddajnika tukaj. Moč bo sicer malce prevelika, z malce elektrotehniškega znanja pa jo lahko zmanjšaš.
RS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom propada?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6541 (3440) | brez-imenko |
» | Mobitel v snegu, kaj storiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3223 (2071) | ziga1990 |
» | led obratomer + prikazovalnik prestaveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5966 (4381) | DimmniBurek |
» | [Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 13027 (10610) | Trancedeejay |
» | Zaščita pred radovednimi poglediOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5523 (2274) | Saladin |