» »

Kaspersky + Firefox

Kaspersky + Firefox

Arzen ::

Kaspersky čekira strani ko srfam preko IE, ko pa srfam preko Firefoxa pa kaspersky nič ne dela. Se da tu kermu dopovedat (Kaspersky ali Firefox) da naj malo čekira strani med srfanjem...

Se pravi rad bi da Kaspersky čekira strani tudi ko srfam z Firefoxom.

Hvala!

Primoz78 ::

Kako da ti ne cekira?...jaz mam trenutno Kaspersky personal 5.0 in kar vidim mi cekira spodi desno...bom se enkrat precekiral ce je kaj drugace z novo verzijo Firefoxa...

Lp Primoz C.

Arzen ::

V IE je v njegovem oknu spodaj rezerviran del kjer se vklaplja in izklaplja kaspersky (čekira) vendar v system trayu pa miruje. V kasperskem pa v njegovem oknu ni viden nikjer niti spodaj tako kot v IE ikonca v system trayu pa prav tako miruje, čekira samo takrat ko štartam firefoxa se pravi da čekira program ki se štartuje potem pa miruje.

MasterMind ::

Zgleda, da je kaspersky povezan z IE-jem. Firefox mislim, da niti ne potrebuje tega zelo močno. (ker ne odpira nezaželenih skript)
Gentoo, KDE uporabnik.

V razlicici 0.10 Firefoxa je bilo v spodnjem desnem kotu lepo vidno da pregleduje Kaspersky...v nadaljnih razlicicah pa tega nisem opazil...:\

Lp Primoz C.

p.s. Mogoce bo treba pocakat na update KasperksyLabs...

Volk| ::

da ne odpiram nove teme...
Dol z neta sem potegnil kasperskija 5.0 vendar nimam cracka. na netu pa ne najdem praveg.
Mi lahko kdo pomaga? pa še kaka informacija o tem antivirusu bi bla dobrodošla! je vredi?

Pozdravljen, na tejle strani dobis vse potrebne informacije!

Lp Primoz C.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Antivirus

Oddelek: Programska oprema
304224 (3845) solatko
»

Regedit in brisanje ključa

Oddelek: Pomoč in nasveti
114386 (4177) Silvano
»

Kaspersky in ostali AntiVirusni programi?

Oddelek: Pomoč in nasveti
102316 (2262) barabl
»

Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1157037 (4397) cpu
»

Antivirus (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
616006 (5031) BigFoot

Več podobnih tem