Forum » Strojna oprema » problem z routerjem
problem z routerjem
iNN ::
Zivijo !
Pred kaksne pol leta sem kupil D-link ov router DI-604 in na njega povezal dva racunalnika. Ker pa je bil drug racunalnik v pretezno nedelujocem stanju sem drug ga odklopil hkrati pa tudi router. Nato se je zgodilo da sem router spet priklopil in hotel na routerju nastaviti nastavitve povezave. Vendar se mi nikakor ni uspelo povezati nanj. Probal sem ping (ni odziva) nevem kaj bi lahko bilo, ledice za delujoce oz. nedelujoce stanje svetijo (za delujoce). Vse dela normalno. Router sem tudi probal resetirati mislec da sem ponesreci kdaj spremenil IP. ampak situacija se ni izboljsala :/. Prosim za pomoc !
Hvala za odgovore .
Pred kaksne pol leta sem kupil D-link ov router DI-604 in na njega povezal dva racunalnika. Ker pa je bil drug racunalnik v pretezno nedelujocem stanju sem drug ga odklopil hkrati pa tudi router. Nato se je zgodilo da sem router spet priklopil in hotel na routerju nastaviti nastavitve povezave. Vendar se mi nikakor ni uspelo povezati nanj. Probal sem ping (ni odziva) nevem kaj bi lahko bilo, ledice za delujoce oz. nedelujoce stanje svetijo (za delujoce). Vse dela normalno. Router sem tudi probal resetirati mislec da sem ponesreci kdaj spremenil IP. ampak situacija se ni izboljsala :/. Prosim za pomoc !
Hvala za odgovore .
==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ghostbusters: Afterlife (2020)Oddelek: Sedem umetnosti | 9486 (1253) | D3m |
» | ESA bo eksperimentirala s čiščenjem orbitalnega drobirjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7778 (6281) | fikus_ |
» | Dell n5030 "umrl" na miziOddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (1534) | menjalnik |
» | dodajanje drugega Wifi Routerja? Ali je mozno?Oddelek: Omrežja in internet | 1554 (1353) | floyd1 |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1480 (1324) | cekr |