» »

Težave - težavice

Težave - težavice

Markony ::

Hoj!

Sklenil sem vas povprašati za mnenje. Moja težava se je pojavila tisti trenutek, ko sem se lotil posodabljanja biosa na mama plošči Abit AT7-Max2 (mimogrede, na njej je Athlon 2400+XP, 512MB DDR400, nVIDIA GF4 Ti4400, Pinnacle PRO ONE) . Bios sem se lotil nadgrajevat, ker mi je šlo malce na živce, da je PC imel včasih svoje muhe in po ukazu "shut down" nikakor ni hotel opraviti funkcije do konca, ter mu je bilo obvezno potrebno pomagati še s pritiskanjem na ustrezen "knof" . Po opravljeni posodobitvi se sistem (WIN. XP) nikakor ni več mogel postaviti do konca, saj je v fazi, ko se pojavi opcija za prijavo uporabnika, PC napravil demonstrativni shut down in tako tudi ob vseh naslednjih poskusih. Skesano sem naposled naložil prvotni bios in stvar spet deluje po starem. Nekako se ne morem sprijaznit, da bo ostalo na tem. Ima morda kdo od vas kako izkušnjo glede tega, ali celo ve za rešitev težave.

LP
Kategorija: Optimist

Caligula ::

JA po novem biosu ga moras tudi resetirati-ocistiti CMOS in na novo nastaviti vse v biosu. Lahko, da je bilo to. Pa to ,da se ti windowsi ne ugasnejo do konca je bolj problem windowsov kot biosa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Caligula ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5110851 (9442) inbox
»

Računalnik se ne ugasni, ampak resetira

Oddelek: Pomoč in nasveti
121633 (1501) rzhektor
»

Z diskom "skuril" procesor?

Oddelek: Strojna oprema
81408 (1111) vidi
»

Avtomatski izklop PC-ja