Forum » Strojna oprema » Kje dobim nov BIOS?
Kje dobim nov BIOS?
Duko ::
Nabavil sem novo plato abit nf7 in semptron 2500 pa ram in mi ni kj prevec dobr tole delalo vse skup ... milo receno :)
No nekak sem pripravil bios da sem instaliral windowse in prisel mimo ene neprijetne error code 7 ..
Potem sem pa update-al bios in ocitno dobil napacno verzijo ker mi ne pozene vec racunalnika .. na monitoju je pa samo tema.
Izgleda da je bios se znasel v napacnem svetu in tako bi rabil drugega.
Mi lahko kdo pomaga kako do njega?
Hvala !
No nekak sem pripravil bios da sem instaliral windowse in prisel mimo ene neprijetne error code 7 ..
Potem sem pa update-al bios in ocitno dobil napacno verzijo ker mi ne pozene vec racunalnika .. na monitoju je pa samo tema.
Izgleda da je bios se znasel v napacnem svetu in tako bi rabil drugega.
Mi lahko kdo pomaga kako do njega?
Hvala !
Sami ::
Mislim, da rabiš nov BIOS čip ali pa če ti ga kdo sprogramira v programatorju. Podoben problem imam tudi jaz doma na eni epoxovi plati in P3 933Mhz.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Ja Azrael , pomaga vse to. Izgleda da bo treba res naročit nekje nov čip, sam sem upal da kdo blizje to dela.. no bomo videl..
Vsaka šola nekaj košta
Ma sem ga hotflasal na mojem starem pcju sam ni slo zarad razlike med biosi (128 in 256 kb)
Dj nej mi ga nekdo proda
Ma sem ga hotflasal na mojem starem pcju sam ni slo zarad razlike med biosi (128 in 256 kb)
Dj nej mi ga nekdo proda
Bios ni šel papa, sam mi to ne pomen kj dost k je gor posneta napačna verzija...
Ne morem ga flashat ker ne pridem do te moznosti sploh.
Sem nekje prebral da baje bi morda deloval z ati grafo .. baje .. sam k to je tolk staro da ni nikjer vec nobene videt :)
enga bi rabu da mi to hotflasha ..
Ne morem ga flashat ker ne pridem do te moznosti sploh.
Sem nekje prebral da baje bi morda deloval z ati grafo .. baje .. sam k to je tolk staro da ni nikjer vec nobene videt :)
enga bi rabu da mi to hotflasha ..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjene plošče zaradi "zmaličenih" BIOSovOddelek: Navijanje | 3663 (979) | sbawe64 |
» | Dodajanje mikrokode v BIOS, kako?Oddelek: Strojna oprema | 1672 (1127) | Azrael |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1784 (1527) | Tomay |
» | flash-al napačen BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1126) | Pisk |
» | Nadgradnja biosa BH6 ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1490) | freserovski |