Forum » Strojna oprema » HP deskjet 9300 papir A3+
HP deskjet 9300 papir A3+
MUV ::
Pozdravljeni,
Imam tiskalnik HP deskjet 9300 , ki ima možnost plotanja formata A3 +.Zanima me kakšen papir se uporablja, mogoče v roli in kakšne višine je rola in ali se dobi že narezan papir ustreznih dimenzij.
zahvaljujem se za odgovor.
Imam tiskalnik HP deskjet 9300 , ki ima možnost plotanja formata A3 +.Zanima me kakšen papir se uporablja, mogoče v roli in kakšne višine je rola in ali se dobi že narezan papir ustreznih dimenzij.
zahvaljujem se za odgovor.
Highlag ::
Če bi bil mišljen za tiskanje na rolo, bi imel za to že pripravljen nosilec. V kolikor ga nima, lahko vlagaš posamezne A3 liste.
Never trust a computer you can't throw out a window
Highlag ::
Ja sem šel gledat na HP-jevo stran. Omenjajo celo papir 330215 x 1270 mm. 1270mm? Če se kaj zastopim na mere je to celo 1,27m. A3 je širok 297mm visok pa je 420mm.
Da ne boš izumljal tople vode najbolje, da pokličeš HP Slovenija in jih vprašaš Kje se da kupiti takčen papir in kako se ga uporablja. (v kolikor ni to že razloženo v navodilih).
Da ne boš izumljal tople vode najbolje, da pokličeš HP Slovenija in jih vprašaš Kje se da kupiti takčen papir in kako se ga uporablja. (v kolikor ni to že razloženo v navodilih).
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ploter (risalnik)Oddelek: Kaj kupiti | 1676 (1457) | bobby |
» | Barvni tiskalnik za pisarnoOddelek: Kaj kupiti | 2970 (2735) | mitja73 |
» | Hiter A2 tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1816 (1577) | Barbarpapa2 |
» | Barvni tiskalnik do 500€Oddelek: Kaj kupiti | 3350 (2994) | psyke |
» | Epson 915 Photo? and my story:)Oddelek: Kaj kupiti | 1756 (1596) | Brane2 |