Forum » Pomoč in nasveti » ps2 problem - prosim pomoc
ps2 problem - prosim pomoc
icecube ::
Zio vsem!
Imam en problem ki sledi:
Imam plato od PC CHIPS m726. Rad bi namestil ps2, toda nimam atx form card konektorja, ki ti omogoča 2x usb, IR in ps2. Imam le kabel ps2, katerega pa ne vem kam vklopiti. Sprobaval sem ze razne kombinacije in gledal na uradni strani motherboarda kje se priklopi kabel vendar brez uspeha (na pc chips sem sicer nasel kam se priklopi zadeva, vendar ni delovala, oziroma ne vem kje se zacne 1). Konektorji pa zgledajo takole:
. .
. .
. .
. .
.
. .
. .
. .
. .
Ali bi mi lepo prosim lahko kdo pomagal?
hvala!!!
Imam en problem ki sledi:
Imam plato od PC CHIPS m726. Rad bi namestil ps2, toda nimam atx form card konektorja, ki ti omogoča 2x usb, IR in ps2. Imam le kabel ps2, katerega pa ne vem kam vklopiti. Sprobaval sem ze razne kombinacije in gledal na uradni strani motherboarda kje se priklopi kabel vendar brez uspeha (na pc chips sem sicer nasel kam se priklopi zadeva, vendar ni delovala, oziroma ne vem kje se zacne 1). Konektorji pa zgledajo takole:
. .
. .
. .
. .
.
. .
. .
. .
. .
Ali bi mi lepo prosim lahko kdo pomagal?
hvala!!!
Jolando ::
ne vem, ce je taprav konektor
pr moji tastari plati je tak
.
.
.
.
pr moji tastari plati je tak
.
.
.
.
God save the Queen, she ain't no human being...
prav imas podobna je tej ki si jo narisal, samo page mi je narobe ven vrgl. Takole zgleda ce mi ne bo spet zmesal:
. .
. .
. .
. .
.
. .
. .
. .
. .
Kako si ti prikljucil ps2, ce si seveda ga?
hvala
. .
. .
. .
. .
.
. .
. .
. .
. .
Kako si ti prikljucil ps2, ce si seveda ga?
hvala
Kot sem rekel; narobe mi je page ven vrgu. Sliko je treba zavrteti za 180 stopinj, potem je pa taprava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51654 (18171) | kiFni |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5868 (4947) | jamabama007 |
» | Pri bootanju noče prepoznati tipkovniceOddelek: Strojna oprema | 1022 (824) | schurda |
» | IBM tipkovnica brez kabla - kako povezati novega?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1819 (1660) | Duhec |
» | Intel Celeron II, 633 MHzOddelek: Pomoč in nasveti | 2382 (2123) | Spajky |