Forum » Programiranje » Iskanje zahtev
Iskanje zahtev
Defero ::
Oj vsi
Mene pa zanima kje bi našel "delo" oz. kje bi našel kakšne programe zahtevajo podjetja. Ker bi se rad spravil enega delat kot zanimivost in se sproti učil. Kakšen program bi naredil? Če bi me lahko usmerili in po možnosti pomagali s kakimi linki
Mene pa zanima kje bi našel "delo" oz. kje bi našel kakšne programe zahtevajo podjetja. Ker bi se rad spravil enega delat kot zanimivost in se sproti učil. Kakšen program bi naredil? Če bi me lahko usmerili in po možnosti pomagali s kakimi linki
Vesoljc ::
bw
področje programiranja je OGROMNO! kokr jest to vidim imaš na izbiro vsaj dve varjanti. prva je ta, da se nekako odločiš za en splošen in recimo tudi razširjen programski jezik ter tam gradiš znanje. druga varjanta je pa ta, da si izbereš eno področje dela (recimo: baze, web, aplikacije, sistemi, itd...), ki te zanima in gradiš od tam naprej. pogledaš katere jezike uporabljajo in poskušaš začeti.
je pa seveda tudi odvisno od tega, koliko že znaš...
področje programiranja je OGROMNO! kokr jest to vidim imaš na izbiro vsaj dve varjanti. prva je ta, da se nekako odločiš za en splošen in recimo tudi razširjen programski jezik ter tam gradiš znanje. druga varjanta je pa ta, da si izbereš eno področje dela (recimo: baze, web, aplikacije, sistemi, itd...), ki te zanima in gradiš od tam naprej. pogledaš katere jezike uporabljajo in poskušaš začeti.
je pa seveda tudi odvisno od tega, koliko že znaš...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Defero ::
Ja kje bo najlažje poklic dobiti potem ko bom konec. Kaj najbolj iščejo ( osebno meni je najbolj všeč web design)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje doma za novo službo - Katera znanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12687 (10402) | scipascapa |
» | 14 letni fant-spletne strani... !Oddelek: Programiranje | 4278 (2697) | kitewing |
» | Zimbabvejski parlament prešel na Ubuntu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10327 (6340) | opeter |
» | programiranje mikrokontrolerjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3919 (2717) | Pyr0Beast |
» | Linux vs Windows web server securityOddelek: Operacijski sistemi | 1448 (1176) | noraguta |